2777
2789
عنوان

کمکم کنین خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 44 پست
قربونت ممنونم ازت که بهم روحیه میدین 

فدات بشم 

حتما بیمارستانی برن ک بستری کرونایی دارن چون خدایی نکرده اگر ریه شون درگیر بشه یه سری آمپول برای ترمیم میزنن خوب میشن 

هر روز هم سرم تقویتی بزنن

نگران نباشین خانومی

مایعات فراوان

ویتامین د هزار هر روز و شربت ایمونیس هر روز

غذاهای مقوی

بخور گرم ( اگه توش قطره ی اکالیپتوس یا نعنا بریزین هم عالیه)

یه انتی بیوتیک هم از دکتر بخایین بنویسه که با قرصای دیگش به معده اذیت نده

انشالله رودی خوب میشن

ما تو خونواده خیلی کرونایی داشتیم خدا رو شکر با اینا خوب شدن تجربیات ما اینا بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفارشات لازمو به خودشو اطرافیانش بکن گلم، بگو مرتب قندشو فشارشو چک کنه که بالا پایین نشه

ممنونم عزیزدلم.نی نی سایت میام واقعا روحیه میگیرم بنی ادم اعضای یکدیگرند

همسرم شاه من است 
نکران نباش دیگه بیشترا خوب میشن فقط احتیاط بکنید اکسیزنش پایین نیاد دو سه روزی یبار بره درمانگاه اکس ...

چشم عزیزم.فقط خواهش میکنم بگین چ صورتی خطر داره 

همسرم شاه من است 
چشم عزیزم.فقط خواهش میکنم بگین چ صورتی خطر داره 

درصورتی ک اکسیزن بیاد پایین یعنی ریه داره درگیر میشه. اصلا بیشترا خوب میشن فقط چون قند دارن احتیاط بیشتری کنه. اکسییژن من ۸۵ بود . نگران نباش بابا اگ میخای زمگ بزنی بترسونیش زنگش نزن.