2777
2789

احتمالا 14 ام تخمک آزاد کردی عزیزم. 

13 ام یعنی از بالا دومی، خطش از همه پررنگ تره، 24 ساعت بعدش میشه روز چهاردهم. 

داخل بروشورش هم نوشته که وقتی خط تی پررنگه، یهو کمرنگتر میشه نسبت به روز قبل، اون روز روز تخمک گذاری شماست. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا 14 ام تخمک آزاد کردی عزیزم.  13 ام یعنی از بالا دومی، خطش از همه پررنگ تره، 24 ساعت بع ...

ممنون عزیزم از راهنماییت خودم گیج شدم چون دیدم روز چهاردهم و پونزدهم خط بالایی یهو کمرنگ شده

عزیزم شما طبق این کیتا اقدام داشتی باردار شدی؟

وقتی فکر میکردم خدا باهام نیس، با این معجزه قشنگش بهم نشون داد بهم خیلی نزدیک😍....مرسی خداجونم😚پسرم دنیامه🤩🥰خدا جونم دوباره بعد ۳ سال معجزشو بهم نشون داد🤩دوتا فرشته شدن معجزه های زندگیم🤩
سلام عزیزم.بله روز چهاردهم و پونزدهم و شونزدهم پریودیم اقدام داشتم که به لطف خدا باردار شدم   ...

مبارکت باشه عزیزم

وقتی فکر میکردم خدا باهام نیس، با این معجزه قشنگش بهم نشون داد بهم خیلی نزدیک😍....مرسی خداجونم😚پسرم دنیامه🤩🥰خدا جونم دوباره بعد ۳ سال معجزشو بهم نشون داد🤩دوتا فرشته شدن معجزه های زندگیم🤩
خیلی ممنون.شما هم میخوای با این کیتا اقدام کنی؟    

من اقدام کردم عزیزم 

امروز ۲۸ پری هستم 

۴ روز مونده ب موعدم

۱۲ روز از تخمک گذاری گذشته

بی بی زدم بنظرت مثبته؟

وای عزیزم به نظر من که مثبته مبارک باشه.ایشالله به سلامتی بیاد تو بغلت    

آره عزیزم منم طبق کیت اقدام داشتم و باردار شدم 🤩

وای عزیزم به نظر من که مثبته مبارک باشه.ایشالله به سلامتی بیاد تو بغلت    

شما غربالگری رفتی ؟ بهتون جنسیت گفتن؟

چند هفته ای؟