2777
2789
خداروشکر.خدا حفظش کنه.روز چندم اقدام کردی؟

مرسی عزیزم روز ۱۵ و۱۷ پری کیتم رو اوج بود اقدام داشتم 

وقتی فکر میکردم خدا باهام نیس، با این معجزه قشنگش بهم نشون داد بهم خیلی نزدیک😍....مرسی خداجونم😚پسرم دنیامه🤩🥰خدا جونم دوباره بعد ۳ سال معجزشو بهم نشون داد🤩دوتا فرشته شدن معجزه های زندگیم🤩
نه هنوز 11 هفته هستم.12 هفتگی سونو غربالگری دارم

کیتت آبی هستش گفتم شاید رفتی پسر میخوای؟

وقتی فکر میکردم خدا باهام نیس، با این معجزه قشنگش بهم نشون داد بهم خیلی نزدیک😍....مرسی خداجونم😚پسرم دنیامه🤩🥰خدا جونم دوباره بعد ۳ سال معجزشو بهم نشون داد🤩دوتا فرشته شدن معجزه های زندگیم🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه صورتیش خیلی کمرنگ و زشت بود آبیشو گذاشتم حالا تا جنسیتش معلوم بشه    

خخخخخ ایشالله همونی باشه که میخوای 

من حسم بهم میگه پسره بخاطر همون آبی گذاشتم 

خخخخخ ایشالله همونی باشه که میخوای  من حسم بهم میگه پسره بخاطر همون آبی گذاشتم

چه جالب من هنوز حسی ندارم که ممکنه چی باشه جنسیتش.تو امضات نوشتی یه پسر دیگه هم داری درسته؟

چه جالب من هنوز حسی ندارم که ممکنه چی باشه جنسیتش.تو امضات نوشتی یه پسر دیگه هم داری درسته؟

آره عزیزم یه پسر ۳ ساله دارم

اینم علایمم و حالت هام دقیقا همونجوریه

البته پسر اولمم از اول میگفتم پسره حتی رفتم غربالگری بهم احتمال داد دختره ولی اصلا قبول نکردم میگفتم مطمعنم پسره

من خودم تعیین جنسیت میکنم برای خودمو🤣

عزیزم شما نی نیت پسر بود؟گفتی حس میکنم پسره

آره عزیزم حس ششمم درست گفت اینم پسره😅

نی نی شما معلوم شد؟

ای جانم مبارک باشه عزیزم.ایشالله صحیح و سالم بیاد بغلت.آره گفتن پسره

ای جانم عزیزم ب سلامتی عزیزم