2777
2789
عنوان

خانومای ورزشکار راهنمایی کنن

48 بازدید | 10 پست

خانوما من بعد دو سال  رفتن ب باشگاه رو شروع کردم(بخاطر کرونا نرفتم) الان موقع حرکات تند سرگیجه میگیرم بنظرتون چیکار کنم.؟امروز جلسه دوم بود  تقریبا نتوستم هیچ کدوم از حرکات ک سریع بودو انجام بدم. ب نظرتون ب مرور بهتر میشه. کم خونی اینا ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت شیره انگور واس خودت درست کن 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

تا حدودی  بله  ولی  ایشون قبلا هم کار کردن  چرا اونموقع نداشتن  حرف  ش ...

چون طبق تجربه خودم اینطورم مدتی که ورزش رو رها کنم چند جلسه اول این اتفاق میفته مخصوصا سر ورزشای هوازی

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
افت  فشار داری  یا از نظر فشار خون مشکلی داری؟ کم خونی چی؟ موقع ورزش  زیر  چشت ...

فشارم حالت عادی معمولا 10 و کم خونی ندارم. اره فک کنم یکم رنگ پوستم تیره میشه البته قرمزم میشه. مشکل نفس ندارم. فقط سرگیجه و ی کوچولو حالت تهوع. مربیمون امروز گفت شاید مشکل از مایع گوشت باشه ولی حالت عادی علایم ندارم فقط وقت ورزشای پرشی و سریع 

فشارم حالت عادی معمولا 10 و کم خونی ندارم. اره فک کنم یکم رنگ پوستم تیره میشه البته قرمزم میشه. مشکل ...

خب  ببین  اینایی که میگی  بر  کم خونی  ولی تو میگی ندارم  نمیدونم والا  یه کار بهت میگم  بکن  اگه درست نشد  برو ازمایش  کم خونی  بده

بر  ورزشت   به جای  استفاده از اب     شربت  شیره انگور درست کن   یه بطری  اب   شیره انگور  یکم  ابلیمو   فقط  خیلی  شیرین  نباشه  یکم   باشه چون حالتو بد میکنه  اینو به جای  اب  حین  ورزش  استفاده کن