2777
2789
عنوان

همونم که گفتم مادرشوهرم رف مشهد منم موندم خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 45 پست

نگیرررررر بگو ممنونم روسری زیاد دارم 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
بگیر بعد ک اومد خونتون ازش ب عنوانه دم کنی استفاده کن

نه زشته خوشم نمیاد اینجوری رفتار کنم

یه خوشگل ۲۳ ساله هستم😁 ۴آذر تولدمه 🥳یه دختر پیش دبستانی دارم👩‍❤️‍💋‍👩 دوماه دیگه برا بارداری اقدام میکنم اگه خدا بخواد🤰تو روستا زندگی میکنم و خونه نیمه لوکسمون رو داریم می‌سازیم🏡همسرمو خیلی دوسش دارم💞هشت ساله با هاتونم بصورت خاموش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نگیر چقدر بی چشم رومادرشوهرت این بشه برات درس عبرت دیگه الکی لطف نکنی  

اره به همسرم هم گفتم دیگه ازم توقع نداشته باش 

یه خوشگل ۲۳ ساله هستم😁 ۴آذر تولدمه 🥳یه دختر پیش دبستانی دارم👩‍❤️‍💋‍👩 دوماه دیگه برا بارداری اقدام میکنم اگه خدا بخواد🤰تو روستا زندگی میکنم و خونه نیمه لوکسمون رو داریم می‌سازیم🏡همسرمو خیلی دوسش دارم💞هشت ساله با هاتونم بصورت خاموش 
باردای و رژیم گرفتی؟

نه عزیزم تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه

ناراحت نشو اسی ولی اوسکلی خب اولن ب خاطر اینکه قبول کردی دومن ب خاطر اینکه ب روش نیاوردی 

حالا خوبه روسری رو فقط نشونم داد برد قایمش کرد😑 هروقت خواس بده نمیگیرم و به روش میارم

راس میگی میگم زشت نباشه 

ببخش اینومیگم یکم برای خودت ارزش قائل شو ماقرارنیست همه روتوزندگی از خودمون راضی نگه داریم یا برای راضی نگه داشتن دیگران از خودمون بگذریم .اوناهم کارخوبی کردن قبول نکردن خواهرشوهرت بزرگه میتونسته از پس کارهابربیاد

من یه بار همچین بلایی سرم اومد البته رومیزی آورده بود و بسیار گرون! اینم بگم من مثل شما بهش خدمت خاصی نکرده بودم منتهی چند روز که گذشت گفتم مامان جان مثل همون رومیزی هایی که برای فلانی و فلانی و فلانی آوردی یکی هم برا خودت میگرفتی مینداختی رو میزت😂😂😂

بنده خدا فهمید تیکه پروندم و خیلییییییییییی خجالت کشید😉

والا ازش نگیدی سنگین تری😅 چون اگه بگیری هرچی زحمت اونجا کشیدی چند روزه با همون روسری تلافیشون میکن ...

اره درسته نه نمیگریم 

بهش بگو بده به همونایی که برات عزیزن،بعدشم اونجارو ترک کن و دیگه هیچوقت نرو.خیلی خردت کرده.اگه واکنشی نشون ندی ،دیگه هیچکدوم  عروسا و خواهر شوهرات بهت احترام و ارزش نمیذارن