اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترمن ازاین که حتی یه قطره اب به لباسش بپاشه هم چندشش میشه وسواس داره ۳سالشه
عه وا
پسر منم الان ۲۲ ماهشه جدیدا دستشو میشورم یا صورتشو عوق میزنه
یا میبینه دستای من خیسه میخواد بیاد بغلم عوق میزنه میگه خشک کن😑😑😑
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
دخترم دونیم سالشه از غذای داداشش که میکس شده بدش میاد انقد عق میزنه وقتی میبینه
باز میگیم بدش میاد از حالت اون غذا
پسر من جدیدا از خیسی دستاش یا دستای من عوق میزنه 🤭😅
عه وا پسر منم الان ۲۲ ماهشه جدیدا دستشو میشورم یا صورتشو عوق میزنه یا میبینه دستای من ...
وسواس داره خواهر من
از بوی پی پی یا جیش خودش عوق نمیزنه؟
دخترمن هربار میریم دستشویی با اینکه بو نمیده دستشویی ولی میگه اسپری بزن و هربار جیش میکنه همین که بو متوجه میشه انقدر عوق میزنه که چشماش پر از اشک میشه
دخترم سه سالشه اگه کسی آروغ 😷بزنه این بالا میاره به هرگونه بوی ناجور واکنش نشون میده و اخ و پیف میکنه اگه دستت خیس باشه به تنش با لباسش بزنی عصبانی میشه کسی بوسش کنه و خیس بشه صورتش میره میشوره 99 درصد هم بوس نمیده به کسی میگه بوس آلوده اس رعایت کنید 😂😂😂انگشت اشاره رو هم به نشانه تاکید و تهدید بالا میاره برای طرفی ک بخواد زوری بوسش کنه
از چیزای کثیف...دخترم دوسالشه .....چچندش ک میشه صورتشو همچین جم میکنه و میگه ایییییییش
پسر من از شستن دست و صورتش تازگیا عوق میزنه
اوایل میگفتم شاید بغل میکنم ب معدش فشار میاره بعد دیدم نه از خیسی دستای منم چندشش میشه
وسواس داره خواهر من از بوی پی پی یا جیش خودش عوق نمیزنه؟ دخترمن هربار میریم دستشویی با اینکه بو نم ...
نه تو دسشویی از بوی کاراش عوق نمیزنه😅 یا حتی حموم میکنمش هم اونجوری نمیکنه
فقط تو سینک میشورم اینجوریه 🥴
دخترم سه سالشه اگه کسی آروغ 😷بزنه این بالا میاره به هرگونه بوی ناجور واکنش نشون میده و اخ و پیف میک ...
اره پسر منم همون مورد خیسی دست و اینارو میبینه عوق میزنه 🥴
دخترت حساسه دیگه ترتمیزه🤩