2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان درمان 💡💡💡

412 بازدید | 41 پست

سلام  عزیزام امیدوارم حالتون خوب باشه کسی تونسته تنبلی تخمدانشا درمان کنه  یا با وجود اون باردار شده باشه درضمن بگید چندوقته تحت درمانید ماچ به کلتون 😙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله قابل درمانه من قبلا هر دو تخمدانم pco بود و وضعیت خوبی نداشتم با اصلاح طبع و برنامه تغذیه و ورزش کلا دیگه هر دو تخمدان بدون کیست هستند و با اولین اقدام باردار شدم.طب سنتی و تنظیم طبع خیلی کمک کننده هست البته کنارش هم من زیر نظر پزشک ماما بودم و دارو های اون رو هم مصرف کردم

من دارم ولی تحت درمان نیستم .اما میشه باردار شد تحت نظر باشی میشه

منکه نشدم

کاش فقط بارداری بود

موهای زائد زیاااااد کچلی سر چاقی جوش همش عوارضشه ک بعضیا یکیشو دارن بعضیا چنتا یکیم مث من همرو😭😭😭

بله قابل درمانه من قبلا هر دو تخمدانم pco بود و وضعیت خوبی نداشتم با اصلاح طبع و برنامه تغذیه و ورزش ...

خیلیم عالی تنتون سلامت 😍 چه داروهایی استفاده میکردین گیاهی  یا همون شیمیائی الان کاملا برطرف شده ؟

متفورمین 

پیاده روی 

پیاز درمانی 

بادکش تخمدان 

خوردن گرمی جات و تو دوران اقدام فقط تا زمان تخمک گذاری مصرف بشه ( سیاه دانه .دارچین.زنجبیل.عسل.خرما.رازیانه.گل گاو زبان) من ۴ ماه فقط خوردن متفورمین باردار نشدم ماه ۵ همه این کارا کردم به همراه کلومفین و لتروزول باردار شدم

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی