2777
2789
عنوان

یعنی من دیگه عروس نمیشم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4255 بازدید | 202 پست
گلم اولی که فقط صیغه ی محرمیت خونده بودید درسته؟ الان از اون استاد خبری دارید؟ اسم ایشون هم محمد ب ...

اولی صیغه محرمیت ۳ماهه خوندن برامون.از چندین ماه قبل  استادم هم خونه ما رفت و آمد داشت.حتی یکروزکه محمداومده بوداستادم هم اومده بود بابام از هردو تو خونه پذیرایی میکردمنم که از خونه فرار میکردم یا دانشگاه یا خونه مامان بزرگم میرفتم.دومین باربعداینکه لیسانسمو گرفته بودم و بخاطر مزاحمتهاو شیشه شکستن استادم ( محمد۲)با  محمد۳ عقدکردم.بعد ۵ماه بخاطر نوع درامدی که محمد ۳داشت توافقی جداشدیم. هر سه تا اسمشون محمد بود.الان در شهر دیگه ای زندگی میکنم و خوشبختانه  از هیییییچکدومشون خبر ندارم.البته دوست دارم یکروزی نامزد اولم رو ببینم و ازش حلالیت بگیرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی منم ی مسائلی پیش اومد برام عقلم میگفت برو مغزم میگفت بمون اخرم نتونستم تمومش کنم ولی تاپبکت بد ب ...

هر جا حس کردی عقلت داره میگه درست نیست برو جدی میگم 

من به حرف عقلم گوش نکردم

اولی صیغه محرمیت ۳ماهه خوندن برامون.از چندین ماه قبل  استادم هم خونه ما رفت و آمد داشت.حتی یکرو ...

ان شاءالله که حلالتون کرده

فقط اون جایی که گفتی بابات از هر دو پذیرایی کرده

برام جای تعجب بود.اونا با هم درگیر نشدن؟

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
با زندگیت بازی نکن  همسن خواهرمی  اونم مثل تو حرف تو سرش نمیره  با این ک من جلو چش ...

هیج کاری بش ندارم احساساتنو دارم سرکوب میکنم حتی خودم بش میگم پیام ندا حالمو نپرس ولی دسو دلم نمیزع ب پاک کردن شمارش

هر جا حس کردی عقلت داره میگه درست نیست برو جدی میگم  من به حرف عقلم گوش نکردم

منم تو سن 26سالگی جدا شدم

ای کاش یه خورده عقلم رو به کار مینداختم 

ای کاش زودتر جدا میشدم تا این همه بیمار نمیشدم

منم تو سن 26سالگی جدا شدم ای کاش یه خورده عقلم رو به کار مینداختم  ای کاش زودتر جدا میشدم تا ...

منم الان کلی استرس و اعصاب خراب همراهمه بخاطر رابطه اشتباهی که سعی داشتم با چنگ و دندون نگه دارم

گلم اولی که فقط صیغه ی محرمیت خونده بودید درسته؟ الان از اون استاد خبری دارید؟ اسم ایشون هم محمد ب ...

از نامزدیم با محمد۱ تا ازدواجم با مهدی ۵سال پر ماجراطول کشید از حدود۲۱ سالگی تاحدود۲۶ سالگی. از لحظه آشناییم با مهدی دنیام عوض شد.من آدم خوش بینی هستم.۵سال پر رنجم برام مثل خوابه.باور نمیکنم اونهمه رنج و بدبختی کشیدم.حس میکنم فقط کابوس بوده.فعلا در زمینه های رشته  تخصصیم چند کتاب چاپ کردم اما داستان ننوشتم.شاید یکروز داستان زندگیمو بنویسم.فقط نگرانم که شاید مجتبی دوست نداشته باشه اطرافیان داستان زندگیمو بدونن.واسه همین تا حالا اقدام نکردم.

منم الان کلی استرس و اعصاب خراب همراهمه بخاطر رابطه اشتباهی که سعی داشتم با چنگ و دندون نگه دارم

منم تمام سعیم رو کردم که زندگیم رو حفظ کنم ولی احه به چه قیمت

استرس واعصاب نمیدونی چه بلایی سر ادم میاره

نمیدونی چیا کشیدم

منم تمام سعیم رو کردم که زندگیم رو حفظ کنم ولی احه به چه قیمت استرس واعصاب نمیدونی چه بلایی سر ادم ...

چرا نمیدونم جانم منم مثل تو بودم الانم اثار اون رابطه مریض رومه با ارامبخش سرپام 

منم ۴سال رابطه مریضو کش دادم

از نامزدیم با محمد۱ تا ازدواجم با مهدی ۵سال پر ماجراطول کشید از حدود۲۱ سالگی تاحدود۲۶ سالگی. از لحظه ...

خوشحالم که از اون همه رنج رهایی یافتی

وچقدر خوب که اینقدر پیشرفت داشتی وتونستی کتاب چاپ کنی

مجتبی؟

چرا نمیدونم جانم منم مثل تو بودم الانم اثار اون رابطه مریض رومه با ارامبخش سرپام  منم ۴سال راب ...

منم 4.5طول کشید

منم کتک میخوردم 

خانواده ام نمیدونستن

ولی وقتی فهمیدن چه بلاهایی سرم میاره 

حمایتم کردن وجدا شدم

ان شاءالله که حلالتون کرده فقط اون جایی که گفتی بابات از هر دو پذیرایی کرده برام جای تعجب بود.اونا ...

بابام  نامزدم رو به استادم معرفی نکرده بود چون یک هفته بود نامزد شده بودیم من هم که گیج بودم به دوستام نگفته بودم واسه همون  هیچ کس خبر نداشت که به گوش استادم برسونن.بعدا هم که به گوش استادم رسیدچون عقد نبودیم هنوز امید داشت بازم مدام در خونه مون بود. دانشگاه هم از ترسش جرات نداشتم برم.مدام دنبالم بود و پیدام میکرد وچرت و پرتای عاشقانه میگفت. منم فقط جمله سلام ..... جون رو که از پشت سر میشنیدم دیگه گوشام کر میشدو صداشو نمیشنیدم.دوستم که استادمو میخواست (البته خیییلیا میخواستنش)کلی تلاش کردمنو خراب کنه تامثلا استادم به اون علاقه پیدا کنه اما نشد

خوشحالم که از اون همه رنج رهایی یافتی وچقدر خوب که اینقدر پیشرفت داشتی وتونستی کتاب چاپ کنی مجتبی؟

فراموش کردم در پستهای قبل اسم مستعار شوهرمو چی گذاشتم یکبار مهدی و یکبار مجتبی گذاشتم 😂😂😂😂