2777
2789
عنوان

یعنی من دیگه عروس نمیشم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4255 بازدید | 202 پست
من از اول تصمیم داشتم ارشد که قبول شدم بعد به ازدواج فکرکنم چون جهشی درس خونده بودم زود دانشگاه رفتم ...

حرف خيلي بدي ك نزده بودن

تا اين حد ك بخاي خودتو بدبخت كني

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

وقتي تصميم گرفتي جدا بشي حتما دليل داشته ولي الان فقط احساست بهت غلبه كرده و از يادت رفته اون دلايل

دلیلم لج و لجبازی با خانوادم و خانوادش شد 

اصلا دلیلم منطقی نبود که اینکارو کردم 

وگرنه نامزدم عالی بود از لحاظ شغل اخلاق قیافه میدونستمم خیلی خوبه ولی بچگی کردم ب خانوادم میگفتم چون شما میگید خوبه پس من نمیخوامش اصلا لج کردم 😑 با زندگیم با خودم لج کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنش كم هست راه تون دور هست نميشه شناخت پيدا كرد يعني شناخت ناقص هست و بيشتر وابستگي ايجاد ميشه اين ...

اره قصدش ک ازدواج بود ولی خیلی بی ثبات بود بش گفتم برات ارزوی خوشبختی میکنم بم پیام نده ولی بازدوباره میده حالمو بدمیکنه

من الان بهت بگم به دردت نمیخوره تو باز به حرف قلبت پیش میری  مطمئنم خودتم میدونی که با این آدم ...

حرفت کامل درسته ماجداشدیم ولی بازپیام میده بش کفتم نده ولی بازمیده دوباره تمام خاطرات جلوچشم میاد

اره قصدش ک ازدواج بود ولی خیلی بی ثبات بود بش گفتم برات ارزوی خوشبختی میکنم بم پیام نده ولی بازدوبار ...

اره خب بازم پيام ميده خودت بايد تمومش كني

ب اونم منطقي و بي احساس بگو اين رابطه ب درد اونم نميخوره

حتي چيزي بگو ازت بدش بياد 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

اره خب بازم پيام ميده خودت بايد تمومش كني ب اونم منطقي و بي احساس بگو اين رابطه ب درد اونم نميخوره ...

بااینکه خیلی دلم پیششه ولی بش مبگم پیام نده ناراحت میشم بازمیده ولی نمیتونم ناراحتش کنم 

ديگه گذشته اونم متاهل شده

دعا کن منم خوشبخت بشم لطفا ☹❤

میگن کسای دیگ بهت دعا کنن دعاشون میگیره خواهش میکنم دعام کنید 😔❤

ایشالله که همتون تک تکتون حاجت روا شید ب حق الله

من از اول تصمیم داشتم ارشد که قبول شدم بعد به ازدواج فکرکنم چون جهشی درس خونده بودم زود دانشگاه رفتم ...

گلم اولی که فقط صیغه ی محرمیت خونده بودید درسته؟

الان از اون استاد خبری دارید؟

اسم ایشون هم محمد بوده؟

بعد گفتید به خاطر شلوغ بازی  استادت مجبور شدید زود ازدواج کنید  اسم این همسرتون مهدی هستش؟با ایشون 5سال سختی کشیدید؟

البته خدا رو شکر که الان خوشبختید

احساس میکنم خوشگلید

منم اسم همسر سابقم محمد بود

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
حرفت کامل درسته ماجداشدیم ولی بازپیام میده بش کفتم نده ولی بازمیده دوباره تمام خاطرات جلوچشم میاد

خطتو عوض کن 

از تمام شبکه های مجازی با اون شمارت بلاک کن بعدم دیلیت اکانت بزن 

اکانت جدید بساز

حرف خيلي بدي ك نزده بودن تا اين حد ك بخاي خودتو بدبخت كني

من با مامانم همیشه سر مسایل مختلف از جمله خواستگار راه دادن بحث داشتم اما پدرم همیشه در تمام تصمیماتم حامی من بود.ازش توقع نداشتم تحت تاثیر حرفهای مامانم قرار بگیره.واسه همون یهو حس کردم مثل یک غبار تو هوا گم شدم مثل روح شده بودم.چندماه که گذشت کم کم روحیم بهترشد و به نامزدم ماجرا رو گفتم. پسره بیچاره هی میومد ومیرفت که دلمو به دست بیاره و مثلامحرم شدیم که خریدهای عقدو عروسی رو انجام بدیم من از خونه در میرفتم.طفلی خیلی سعی کرد بهش علاقه پیدا کنم اما من اصلا حسی به هیچ پسری نداشتم فکر کرده بود بخاطر استادم اونو دارم دست به سر میکنم.ولی هرکس بیشتر ابراز علاقه میکرد بیشتر ازش بدم میومد.در ۲۰_21 سالگی اصلا آمادگی ازدواج نداشتم.نزدیک ۲۶سالم بود که شوهرمو دیدم.برای اولین بار دلم لرزید وتااااازه فهمیدم عشق چیه.قبلا استادم که خواستگارم بود به من میگفت تو اصلا باید مرد خلق میشدی چون به هیچ پسری توجه نمیکنی.حرفش داشت باورم میشد.اما من عشقمو پیدا نکرده بودم که بخوام ابراز احساسات داشته باشم.بعد دیدن مهدی فهمیدم واقعا زن هستم با تمام احساسات و غرایز زنانه.

اسی منم ی مسائلی پیش اومد برام عقلم میگفت برو مغزم میگفت بمون اخرم نتونستم تمومش کنم ولی تاپبکت بد به دلم انداخت 

بدجووووررررر

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده