2777
2789
عنوان

یعنی من دیگه عروس نمیشم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4255 بازدید | 202 پست
گفتم که چندبار  دست بزن  فحاشی  وابستگی به خانواده بی توجهی  دهن بینی خیلی ...

برای منم همینا باضافه رفیق بازی و بیکار بیعاریش

موندم این چیزا رو تو ازدواج بعدی چطور تشخیص بدم 

تا قبل عقد خیلی مستقل بود اصلا از همینش که بچه ننه نبود خوشم اومده بود 

اما بعدش ننش وارد عمل شد و نمیدونم چکارش کرد کلا هویتش عوض شد یه پسربچه ننه شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای منم همینا باضافه رفیق بازی و بیکار بیعاریش موندم این چیزا رو تو ازدواج بعدی چطور تشخیص بدم&nbs ...

حتما برای ازدواج بعدیت برید پیش مشاوره

کلا بعد عقد انگار خانواده دار میشن تازه

روز قبل خواستگاری اولین نامزدم پدرم حرفی گفت که تا۳ماه شوکه بودم فکر کردن من از محمد خوشم اومده که س ...

بابات چي گفت؟ روز قبل خاستگاري

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

من الان بهت بگم به دردت نمیخوره تو باز به حرف قلبت پیش میری  مطمئنم خودتم میدونی که با این آدم ...

منو تو چقد شبیهیم، هم سنم هستیم،امیدوارم ازین به بعد خیر وخوشی پیش بیاد برا ما و هرکسی ک تو شرایط ماست

امیدم به خداس خودش دستمو گرفت و از زندگی بیرونم آورد  خودش دید با زجه صداش زدم  حمایتشو ...

خییییلی عالیه.شک نکن بهترین ها در انتظارته.شاید سختی هات مثل من  ۵سال طول بکشه اما قطعا با امیدی که به خودش داری به سعادتی وصف ناشدنی خواهی رسید.فقط از سختی ها دلسرد نشو.یک دخترتوجامعه ما بعد جدایی ممکنه خیلی مشکلاتداشته باشه اما اعتماد به نفس و توکل به خدا تمام کوههای پیش روی انسانهاروذوب میکنه.من باوجود اینکه به نوعی ۲بار ازدواج کرده بودم اما چون اعتماد به نفس و صداقت وتوکل به خدا داشتم خاستگار خوب خیلی داشتم و تونستم با فکر بازبهترین فرد رو خودم انتخاب کنم.نه اینکه مجبور به ازدواج بشم

منو تو چقد شبیهیم، هم سنم هستیم،امیدوارم ازین به بعد خیر وخوشی پیش بیاد برا ما و هرکسی ک تو شرایط ما ...

امیدوارم برای توام هر چی پیش میاد شادی و خوشی همراهش باشه 

خوشبخت بشی

خییییلی عالیه.شک نکن بهترین ها در انتظارته.شاید سختی هات مثل من  ۵سال طول بکشه اما قطعا با امید ...

یه بدی که تو وجود من هست کمبود محبت 

انقد محبت ندیدم ازش تشنه محبتم 

میترسم فردا روز یکی یکم بهم محبت کنه دوباره اشتباه کنم

انشاالله ک ب ارامش برسی من باکسی بودم ک هم دیگرو خییییلی دوس داشتیم الانم داریم ب شدت وابسته هستیم ...

سنش كم هست راه تون دور هست نميشه شناخت پيدا كرد

يعني شناخت ناقص هست و بيشتر وابستگي ايجاد ميشه

اين همه ترديدش خوب نيست

البته حق داره از مسئوليت ازدواج ميترسه سنش كم هست

شايد فقط ي دوستي ميخاسته نه ازدواج

من بهت پيشنهاد ميكنم قدر خودت رو بيشتر بدون و اين رابطه رو خاتمه بده ب خوبي و خوشي ولي تمومش كن

بهش حس عذاب وجدان و ناراحتي هم نده ك مجبور نشه دوباره بياد سمتت 

جدايي احساسي هم نداشته باش ك وقتي تنها شد بياد سراغت

كاملا منطقي جدا شو

و فرصت نده ب اين رابطه نادرست

حتما برای ازدواج بعدیت برید پیش مشاوره کلا بعد عقد انگار خانواده دار میشن تازه

چون بعد از عقد با خانوادشون رفت و امد ميكنيد و شناخت توي خانواده ب وجود مياد

تا قبلش معمولا اگه با دوستي بوده تو تنهايي خودشون دختر پسرا دوست بودن 

بابات چي گفت؟ روز قبل خاستگاري

من از اول تصمیم داشتم ارشد که قبول شدم بعد به ازدواج فکرکنم چون جهشی درس خونده بودم زود دانشگاه رفتم و از ۱۷ سالگی خیییییلی خاستگار داشتم.هرکس رو خانواده می پسندیدن تو خونه راه میدادن من سرو صداراه مینداختم و تو جلسه خاستگاری شرکت نمیکردم.در اناقمو موقع خاستگاری قفل میکردم بیرون نمی اومدم و.... کلی از  همکلاسی هاو هم دانشگاهی هام و همکارام و استادم که گفتم و...... خاستگارم بودن.اصلا تا قبل دیدن همسرم مهدی هیییچ حسی به پسرا نداشتم.اما پدرم قبل اومدن محمد به من با لحن بدی گفت اگه منتظر فرد خاصی هستی پاهاش که نشکسته بهش بگوپا جلو بذاره دیگه بقیه حرفهای بابامونشندیدم.تا حدود۲یا ۳ماه فقط همین جمله بابام تو ذهنم میچرخیدکه چرا اااااااا این حرفو به من گفت؟؟؟؟؟؟ هییییییچ حرفی نمیزدم.محمد۱ که اومدهیییچی نگفتم.منو فرستادن باهاش حرف بزنم باهاش حتی یک کلمه حرف نزدم بعد رفتنشون مثل خاستگاری های چند روزقبل دادو بیداد نکردم.......خوشحال شدن و گفتن سکوت علامت رضاست.اما زبونم کلا بند اومده بودوشوکه و افسرده...... شده بودم ....

حالا من بهم زدم و پشیمونم ک چرا تلاش نکردم و احمق بودم دلم براش تنگ شد خیلی تنگ شده  چن روز پ ...

وقتي تصميم گرفتي جدا بشي حتما دليل داشته

ولي الان فقط احساست بهت غلبه كرده و از يادت رفته اون دلايل