2777
2789
عنوان

یعنی من دیگه عروس نمیشم💔

4255 بازدید | 202 پست

این عنوان تاپیکی بود که سال ۹۶زدم وقتی که تازه عقدکرده بودم زدم 

تاپیکم تو کمترین زمان ممکن رفت تو پربازدیدا و شاید باورتون نشه از ۱۰۰درصد نظرات ۹۰درصدش این بود که تا عقدی راهتو جدا کن 

من گوش نکردم 

گفتم دوسش دارم بذاربرای عشقم بجنگم 

اگر الان خودمو بکشم عقب بعدها پشیمون میشم که چرا بیشتر تلاش نکردم

کاش همون موقع بجای توجیح قلب خودم به حرف مغزم گوش میکردم 

الان دارم جدا میشم 

با قلبی که پودر شده 

با اعصاب داغون 

اعتماد به نفس از بین رفته 

روح خسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😥😥

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم

بالا رفتن از بعضی پله ها تاوان داره

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بمیرم برات💔دوران سختیه میدونم...ولی میگذره.قراره دیگه با ارامش مطلق زندگی کنی..

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃