2777
2789
عنوان

یعنی من دیگه عروس نمیشم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4255 بازدید | 202 پست

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️واقعا متاسفم

ادم واقن نمیدونه به حرف عقلش گوش کنه یا دلش

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم🌹ان شاءالله بهترینها برات رقم بخوره 

ولی همیشه همینه یعنی اکثر کسایی که تو عقد به بن بست میخورن اگه واقعا مشکلشون جدی باشه تو زندگی هم درست نمیشه ولی خودشون و گول میزنن بریم خونه خودمون خوب میشه بعدشم میگن بچه بیاد خوب میشه و این چرخه ادامه داره 

خودمم همینطوری بودم همش میگم کاش تو عقد جدا میشدم ولی مشکل اینه شوهرم یه نامزدی ناموفق داشته و به گفته خودش دوستم داره نذاشت جدا بشیم خودمم واقعا میترسیدم از طلاق چون خودمم بچه طلاق بودم مامانم این راه و رفته بود هیچ جوره پشتم نبود  وگرنه حتی دادگاه هم رفتم

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
گاهی قلب بجای مغز اختیار کل بدن و دستش میگیره.تجربه شد واست.ولی دردناک

اره قلبم باعث شد تمام وجودم درد بگیره 

الان قلبم انگار دیگه هیچی نمیگه 

انگار میگه کار من تموم شد باهات ادامه راهو بامغزت برو

تاپیکم ترکید اسم کاربریم بهار بود فک کنم عکس جوجه بود مروفایلم اگر اشتباه نکنم  چون خیلی کاربر ...

چي بود خب مشكلت خلاصه بگو اون موقع چي بود ك تصميم ب جدايي داشتي ولي نشدي و الان ميشي

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

😔😔 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
حس میکنم عنوانت اشناست برام ولی دقیق یادم نیست چی بود قضیه

عقد بودم باشوهرم دعوام شد دعوای بدی که خانواده ها فهمیدن 

خانوادم میگفتن جداشو این مرد زندگی نمیشه برات من اومدم اینجا با بچه های سایت درد و دل کنم اونام بهم گفتن جداشو