2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایا قرار واقعیت جامعه هر جا یا به هر کی گفت مثلا میشه به بچه ابتدایی درباره شب اول عروسی بیایی ت ...

پدر مادر اون بچه نباید نظارت کنن؟

پدر مادرا خیلی راحت میتونن دسترسی بچه ها رو ب اینجور آهنگا قطع کنن

اتفاقا منم مخالف اینم ی بچه ۱۰ ساله اهنگاشو حفظ کنه ( دیدم از اینا )

ولی بنظرت مقصر پدر مادر اون بچه نیستن ک از ۵ سالگی گوشی میدن دست بچه بدون هیچ نظارتی؟؟؟

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

پدر مادر اون بچه نباید نظارت کنن؟ پدر مادرا خیلی راحت میتونن دسترسی بچه ها رو ب اینجور آهنگا قطع کن ...

الان بحث چه ربطی داره به ننه و باباها

داریم درباره خواننده صحبت می کنیم

اگر قرار باشه هر کس هر کاری کنه بگه اون یکی توجه نونه که نمیشه

متاسفانه یکی از مشکلات جامعه ما اینه که

می خوام تو جامعه زندگی کنه و لی با سیستم ذهنی فردی

منم یه نیمه تتلیتی ام...آهنگ های ارومش مثل من باهات قهرم رو خیلی دوس دارم اما اهنگ های با ف.ح.ش اش هم یه ریتم باحالی داره از نظر آهنگ بیشتر منو جذب میکنه😂😂

🖤seni seviyorum🖤‌قوی بودن ملاک نیست ، شیر هم قویه ولی این گرگه که پاشو تو سیرک نمیذاره ! : )  ‌‍‏مڹٷ ۿيڄ إټىشێ  نمېٺۅڹۿ بسۋزۆنه ڿٶڼ مڼ ڂوډ جھڹمم ✌😉😹‌ کامنتام رو با کمال آرامش بخونید به جان خودم قصد دعوا و توهین ندارم؛) 
اممم خودشه چه خوب چه بد خودشه از آدمایی ک خودشونن و هزار رنگ نیستن خوشم میاد واقعیت جامعه رو میگع ...

توهین به انصاریان خدا بیامرز واقعیت جامعه است؟ توهین به دخترا و دیدنشون به شکل عروسک جنسی واقعیت جامعه است؟

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.
الان بحث چه ربطی داره به ننه و باباها داریم درباره خواننده صحبت می کنیم اگر قرار باشه هر کس هر کار ...

شما میگی ی بچه دبستانی نباید اهنگاشو گوش کنه منم جوابتونو دادم دیگه ( اگه منظورتونو درست فهمیده باشم )

ام بهرحال اونم ی خوانندس

هرکی بخواد میتونه گوش کنه هرکی بخواد هم گوش نکنه

ولی چه با فحش چه بی فحش من از صداش لذت میبرم😉👌

شما میگی ی بچه دبستانی نباید اهنگاشو گوش کنه منم جوابتونو دادم دیگه ( اگه منظورتونو درست فهمیده باشم ...

من گفتم بچه دبستانی؟!

اشتب گیر آوردی

خب شما خط قرمز  نداری برای خودت

هر چی دوست داری گوش بده

مباااااارک😉🙃

توهین به انصاریان خدا بیامرز واقعیت جامعه است؟ توهین به دخترا و دیدنشون به شکل عروسک جنسی واقعیت جام ...

اقای انصاریان ک تتلو اومد معذرت خواهی کرد بعدش

اینم معذرت خواهی کرد

شما فقط بدیاشو میبینی و تکرار میکنی اگه پنج دقیقه وقت بذاری بری سرچ کنی متوجه میشی داستان چیه عزیز

من گفتم بچه دبستانی؟! اشتب گیر آوردی خب شما خط قرمز  نداری برای خودت هر چی دوست داری گوش ...

خط قرمز رو دیگه خودم تشخیص میدم یه موضوع کاملا شخصیه عزیز🙄😁

دلم نمیخواد بحث کنم یا توهین بشنوم و بکنم

بیخیال خوش باشی😌🍓