2777
2789
عنوان

بنظرتون با چسب میخچه خوب میشم?

2046 بازدید | 70 پست

سلام

بدون هیچ دلیلی زیر هر دو تا پام هر کدوم یه میخچه خیلی کوجولو در اومده ک خیلیییییی اذیتم میکنه

حالا جالبش اینه شوهرم چن سال قبل زیر ماهاش میخچه های بزرگ و وحشتناکی داشت ک با هیچ روشی خوب نشد

بعد میخک و سوزوند و زد بهش درمان شد کامل

ولی یادمه خیلی درد میکرد خیلی جیغش در میومد

من جرات ندارم😞

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

چه کنم

چسب کارمو راه میندازه????

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

اگه کوچیکه با قطره یا چسب درمان میشه

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عصبیم نمیتونم سر پا وایسم

دنیا رو بهم بدن جرات اون کارو ندارم

خیلی نا امیدم😢

اگه کوچیکه با قطره یا چسب درمان میشه

تجربه داشتی?

خیلی عصبیم نمیتونم سر پا وایسم دنیا رو بهم بدن جرات اون کارو ندارم خیلی نا امیدم😢

بهش الکل بزن

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

بگیر بزن تا ریشه دار نشده

اگه همه ریشه دار بشه ازبین میره اما ریشه میمونه عین سوزن اذیت میکنه

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
سیر بزار روش میسوزونه 

اون گارم کرد شوهرم یادمه خیلی درد میکرد با سیر اخرشم تاثیر نداشت البته مال اون خیلی ناجوربود

اگه کوچیکه اره،من رفتم دکتر لیزر کرد در ظاهر کوچیک بود ولی خیلی ریشه داشت انقدر لیزر پایین رفت که اخ ...

وی نگوووووو

تجربه داشتی?

اره بدترین تجربه بود اصلا فکر کردن بهش هم بدنو مور مور میکنه😂😂😂