2777
2789

میخوام اسمارت واچ بخرم نمبدونم چ مدلی بخرم اصن فرق مدل ها باهم توچیه و ایا خوب هست یاهمون ساعت معمولی بخرم ممنون میشم کمکم کنید

من واچ اکتیو 2 دارم برا سامسونگ خوبه بد نیست ولی کاربرد زیادی نداره بنظذم😂از اون موقعی که خریدم یه سال میگزره فقط برا زمانی خوبه که گوشی تو کیفه و نمیشنوی و ساعت خودش میلرزه یا صدا میده یا نوتفیکشنای گوشی هم خوبه 

داداشمم اپل واچ سری 4 داره اونم مثل همینه 

اگه سوالی داره بپرس

لطفا برای رسیدن به آرزوم یه صلوات برام بفرستید😍❤️🙏
من واچ اکتیو 2 دارم برا سامسونگ خوبه بد نیست ولی کاربرد زیادی نداره بنظذم😂از اون موقعی که خریدم یه ...

ببخشید من خیلی بی اطلاعم این ک نیگن قابلیت برقراری تماس داره چطوریه ؟با ساعت تماس برقرار میکنی با گوشی میحرفی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بجای واچ می بند شیائومی  خریدم ارزون تر و تقریبا همون کارایی.همسرم اسمارت واچ خرید انداخته ک ...

فرقشون چیه من اصن نمیدونم فقط خیلی دوسدارم بخرم هی میرم مدلارو نگامیکنم گیج ترازقبل برمیگردم

ببخشید من خیلی بی اطلاعم این ک نیگن قابلیت برقراری تماس داره چطوریه ؟با ساعت تماس برقرار میکنی با گو ...

ببین توسط یه برنامه تو گوشی به ساعت وصل میشه که همونجا فروشنده برات نصبش میکنه

بعد هرموقع گوشیت زنگ بخوره تو ساعت هم نمایش داده میشه دقیقا عین گوشی حالا یا میتونی تو گوشی صحبت کنی یا تو ساعت 

خودت میتونی بری تو تنظیمات ساعت صداشو قطع کنی چون خیلی ضایس😂یا لرزششو قطع کنی هر کاری خودت بخوای میتونی کنی یا مثلا گالری دارا از اون برنامه تو گوشی میتونی عکسایی که خیلی دوسش داری منتقل کنی به ساعت بزاری تصویر زمینه ساعت یا کارای دیگه 

ببین توسط یه برنامه تو گوشی به ساعت وصل میشه که همونجا فروشنده برات نصبش میکنه بعد هرموقع گوشیت زنگ ...

عشقم قول بده ب سوالام نخندی

یعنی ساعتو بگیرم دم گوشم صحبت کنم؟؟الان مدلشو بگم میشه شمابری توپیجش نگاکنی راهنماییم کنی بخرم یانه؟؟

فرقشون چیه من اصن نمیدونم فقط خیلی دوسدارم بخرم هی میرم مدلارو نگامیکنم گیج ترازقبل برمیگردم

فرقی ندارن 

اپل واچ چنتا سری داره مثلا سری 1 سری 2...

که بسته به اینکه سری چند باشه آپشن بهش اضافه میشه مثلا توسری بالاش یه آپشن داره که زمانی که از یه ارتفاع خیلی بلند پرتاب میشه با اورژانس تماس میگیره خیلی باحاله😂و اینم بگم اپل واچ به جز اپل به گوشی دیگه ای وصل نمیشه 

اگه هم وصل بشه خیلی از ویژگی های خودش رو از دست میده ینی اینکه نمیتونی از اونا استفاده کنی چون مختص گوشی اپله بقیشو پست بعدی میگم

ببین دیجی کالا توضیحات کامل داده برو بخون واچ نسبت به می بند یه سری قابلیت ها اضافه داره که هر واچ با واچ دیگه توی این قابلیت ها متفاوته مثلا همشون امکان مکالمه ندارن و مهم اینه نسخه ای که میخری فارسی رو ساپورت کنه وگرنه برای نوتیفیکیشن ها هم بی کاربرد میشه.می بند ها همون دستبند های سلامتی هستن که هشتاد درصد قابلیت هاشون با واچ ها مشابه هست.بیشتر افراد واچ رو برای کلاسش میخرن الان شیائومی اپل و سامسونگ واچ و دستبند سلامتی دارن و مارک های خوبی هستن.

ببین توسط یه برنامه تو گوشی به ساعت وصل میشه که همونجا فروشنده برات نصبش میکنه بعد هرموقع گوشیت زنگ ...

اینکه من میخوام اینترنتی سفارش بدم خوبه یانه برم حصثوری؟حضوری باید ازکجاها بخرم 

عشقم قول بده ب سوالام نخندی یعنی ساعتو بگیرم دم گوشم صحبت کنم؟؟الان مدلشو بگم میشه شمابری توپیجش نگ ...

این چه حرفیه😑بپرس بگم بیکارم😂❤️آفرین دقیقا باید بگیری دم گوشت که خیلی ضایس اونم😂من اینستا ندارم ولی تو گوگل میزنم نگاه میکنم بگو عزیزم

اینکه من میخوام اینترنتی سفارش بدم خوبه یانه برم حصثوری؟حضوری باید ازکجاها بخرم 

نه اینترنتی نگیر برو حضوری از بازار موبایل یا پاساژهای موبایل تو تهران فک کنم مولوی میشه

ببین دیجی کالا توضیحات کامل داده برو بخون واچ نسبت به می بند یه سری قابلیت ها اضافه داره که هر واچ ب ...

ممنون عزیزم ک راهنماییم کردیم مخصوصا این ک گفتی فارسی رو پشتیبانی کنه دیگ ب چ مشخصاتی باید توجه کنم عزیزم؟

من بجای واچ می بند شیائومی  خریدم ارزون تر و تقریبا همون کارایی.همسرم اسمارت واچ خرید انداخته ک ...

بنظر منم یه چیزه ارزون بخر چون واقعا پول هدر میشه من پشیمون نیستم ولی با خودم یکم فکر میکنم میگم خدایی چه کاربردی داره😂