2777
2789
عنوان

كسي كتاب گيلگمش رو خونده؟

139 بازدید | 13 پست

اگر خونديد نظرتون رو بگيد

هر نفسی كه فرو می رود ممدّ حیاتست و چون بر می آید مفرّح ذات پس در هر نفسی دو نعمت موجودست و بر هر نعمتی شکری واجب.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از افسانه های قدیمی و جذابه نظرم مثبته!

خونديد؟

هر نفسی كه فرو می رود ممدّ حیاتست و چون بر می آید مفرّح ذات پس در هر نفسی دو نعمت موجودست و بر هر نعمتی شکری واجب.

هرسری فقط مقدمشو میخونم نمیدونم چرا نخوندمش تا حالا

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
هرسری فقط مقدمشو میخونم نمیدونم چرا نخوندمش تا حالا

دقيقا منم همين مشكل رو دارم يكي دو بار اوايلش رو خوندم به نظرم خسته كننده بود گذاشتمش كنار ولي يكي از دوستام ميگه حتما بخونمش نميدونم دوباره شروع كنم يا نه

پیشنهاد می کنم ترجمه احمد شاملو نشر چشمه رو بخونید

ممنون از پيشنهادتون

من كتابش رو دارم ترجمه داوود منشي زاده است نميدونم چجوريه