2777
2789

یه مدل آشنایی داریم 

که خانواده ها میان 

و دختر پسر چند جلسه جلو چشم خانواده حرف میزنن 

نهایت دیگه چند جلسه اینو کاری ندارم  

ولی به شخصه با دوست پسر که کلا مخالفم‌با آشنایی بدون حضور و در جریان بودن والدین هم مخالفم کامل 

و حتی با آشنایی با اطلاع والدین که تبدیل به دوست دختر دوست پسر بازی میشه هی برو بیا بمون حرف بزن بیرون برو و .... ده سال طول بده با اینم مخالفم 

به نظر من تو تمام این ها دختر ضربه میخوره 

شناختن  پسر راهش این نیست هی بری بیای 

گذشته خانواده دوستان شغل کار محیط و هزار تا چیز میتونه تا حدودی کمک کنه 

شما بگین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته 

جهان بازتابی از خود شماست اگر خود را از درون دوست بداريد و به خود مهر بورزيد و ارج و ارزش نهيد در زندگی بيرونی نيز همين حالات آشكار خواهد شد.اگر طالب عشق بيشتری هستيد به خود عشق بورزيد، اگر خواهان پذيرفته شدن هستيد خود را بپذيريد و اگر از اعماق وجودتان خود را محترم شماريد همان سطح احترام را از هستی فراخواهيد خواند💙

با دونستن همه اینها بازم نمیتونی تشخیص بدی چی در انتظارته 

اولویت هم اینجوریه 

با خدا و با اخلاق باشه 

خانواده ش چجورین 

دوستاش چجورین 

شغل و محیطش 

این چیزیه ک از پیامبر رسیده

این فقط خداست که میمونه

من موافق دوستیم

چون خودم شخصا متنفر بودم پسری بیاد منو بپسنده صرفا برای اینکه زن میخواد و دنبال زنه

حس این بهم دست میده که اون منو نپسندیده و فقط زن میخواد حالا میره اینجا و اونجا تا یکیو پیدا کنه 

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
با دونستن همه اینها بازم نمیتونی تشخیص بدی چی در انتظارته اولویت هم اینجوریه با خدا و با اخلاق باشه ...

پس وقتی ملاک اینه این همه برو بیا هزار سال آشنا شو طول بده مگه چیزی جز هدر رفت وقت هست

بعد اگه اینطوره چطور میخواستی مثلا تو چند ماه بری بیای بشناسی خب اگه نمیشد که اون زمانم نمیشد

اصلا عقدو عروسی ما دو هفته طول کشید سنتی بود 

‏به دعانویسم گفتم میخوام برم پیش تراپیست، گفت سمت این خرافات نرو

چطور

کنجکاو شدم بدونم با چه سنی این نظرو داری 

( سوء تفاهم نشه ها فقط میخوام بدونم جوونی یا نه، همین.) 

جهان بازتابی از خود شماست اگر خود را از درون دوست بداريد و به خود مهر بورزيد و ارج و ارزش نهيد در زندگی بيرونی نيز همين حالات آشكار خواهد شد.اگر طالب عشق بيشتری هستيد به خود عشق بورزيد، اگر خواهان پذيرفته شدن هستيد خود را بپذيريد و اگر از اعماق وجودتان خود را محترم شماريد همان سطح احترام را از هستی فراخواهيد خواند💙