2777
2789
عنوان

معرفی روانپزشک خیلی خوب تو تهران

225 بازدید | 13 پست

سلام کسی یک روانپزشک خوب میشناسه تو تهران که ازش نتیجه گرفته باشه خودم یکی میشناختم که اشناها پیشش میرفتن خیلی خوب بود دکتر بهروز میلانی فر ولی ظاهرا ایشون امسال فوت کردن .خیلی تحقیق کردم ظاهرا اکثرشون پولکین تا اینکه مشکلت و حل کنن به هر حال اگر کسی رو میشناسین ممنون میشم راهنماییم کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودتون مراجعه کردین به ایشون و اگه دوست داشتین برای چه مشکلی من برای درمان وسواس و افسردگی میخوا ...

نه عزیزم من مراجعه نکردم، اما خیلییی ساله، از بچگیم میشناسمشون، از طریق مجله ی روزهای زندگی، چند ساله اونجا جلسات مشاورشونو(با رضایت مراجعه کننده) چاپ میکنن، بنظرم خیلییی خوبن

البته من الان دقت کردم به عنوان تاپیکتون که گفتید روان پزشک، ایشون تا جایی که میدونم روانشناس و مشاور هستن، اما بنظرم ۱جلسه برید ضرری نداشته باشه، حتی میتونید مجله ی روزهای زندگی بخرید و یکی از این جلساتشونو بخونید و ببینید چحوری افراد رو راهنمایی میکنن

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍
مهم نیست برام فعلا برام مهمه که نتیجه بخش باشه شما نتیجه دیدین از ایشون

اره خوب بود ولی متاسفانه ادامه ندادم دستوراشم رعایت نکردم یه جلسه رفتم کلا

لطفا خانومای انرژی منفی وارد تاپیکم نشن چون من جوابشونو نمیدم
خدابیامرزش میخاستم سرفرصت برم پیشش دکتر خوبی بود 

بله به خاطر کرونا فوت شدن دکتری هم که خودم میشناختم عالی بود اخرین بار پارسال اخرای سال یکی از اشناهامون رفته بود پیشش وقتی خواستم ازش وقت بگیرم تو سایتش زده بود که فوت کردن واقعا حیف همچین ادمایی و لعنت به شانس من

بله به خاطر کرونا فوت شدن دکتری هم که خودم میشناختم عالی بود اخرین بار پارسال اخرای سال یکی از اشناه ...

پرس وجو کن ایشالا یه دکتر خوب پیدا میکنی 

لطفا خانومای انرژی منفی وارد تاپیکم نشن چون من جوابشونو نمیدم