2777
2789

یا عمل دیگه ای یا کاره دیگه ای که واسه کوچیک کردن بازو انجام میدن میدونید چیه ؟

هر کی انجام داده لطفا بگه چطور بود و دکتر خوب معرفی کنید 

❤مرسیی

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔

عزیزم دمبل بزن، اگه پشت سر هم بدون استراحت بزنی بازوت اب میشه من برا سینم اینکارو کردم قشنگ یه سایز کم کردم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دمبل بزن، اگه پشت سر خم بدون استراحت بزنی بازوت اب میشه من برا سینم اینکارو کردم قشنگ یه سایز ...

دمبل بزرگتر نمیکنه؟۱ کیلویی میزدی؟

دمبل بزرگتر نمیکنه؟۱ کیلویی میزدی؟

ببین اگه کم بزنی بزرگتر میشه اما اگه مثلا ده تا پشت سر هم بزنی، بعد یه حرکت دیگه اونم ده تا ... همینجوری بی وقفه بزنی قشنگ کوچیک میشه، بستگی به توانت داره من هر کدوم یک و نیم کیلویی بود

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
ببین اگه کم بزنی بزرگتر میشه اما اگه مثلا ده تا پشت سر هم بزنی، بعد یه حرکت دیگه اونم ده تا ... همین ...

اها مرسی عزیزم

اها مرسی عزیزم

خواهش گلم، واقعا راست بهت گفتم، من خیلی از سایز سینه هام ناراصی بودم، انقدر تو این مدت دمبل زدم، کنارشم حواسم به وزنم بو که چاق نشم، که یه مدت حس میکردم سو تینم تو تنم داره لق میخوره، باورت نمیشه قشنگ یه سایز کم کردم، همیشه همه بهم میگفتن سینه بافتش چربیه و نمیشه و اینا ولی واقعا شد، فقط پشتکار داشته باش، حتما نتیجه میگیری، من روزی ۶۰ تا دمبل تو زاویه های مختلف میزدم واقعا نتیجه گرفتم