2777
2789
عنوان

ی مردک مریضی اومد مغازمون

569 بازدید | 50 پست

چون رفیق مدیرمونه ی سری سفارش چاپ عکس داده بود که جمعش میشه 180 

بعد کلی با من چون زد که 170 میدم منم هی گفتم من توبیخ میشم چون بهم سپردن 180 بگیرم به اندازه کافی تخفیف دادیم اخرشم 170 زد

بعد گفت عکسا رو میخام برش بدم 

ی چن لحظه سکوت گذشت گفتم خب برش بدین بعد خندیدیم هر دومون 

گفت دارم از شما میپرسم برش نمیدین گفتم نه 

سه تا کاور پلاستیکی میخاست بعد من کاورا رو از بالاش گرفته بودم که اون از پایین بگیره 

دقیقا میخاست از جا دست من کاورا لعنتیو بگیره

دوبار دستمو لمس کردم نحس منحوس 

حالم داره بهم میخوره 

دارم بالا میارم 

انگار هنوز جا دستش رو دستم هست 

گرماش هنو هست   حالم داره بد میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی ممکنه فک کرده باشه من بهش نخ میدم با اون لحن صمیمی شوخم   چرا دستمو لمس کرد کثافت  ...

چرا بهش همون لحظه اخم نکردی حداقل..

همسر همه چی تمومم..تا ابد دوست دارم..مرسی که آرامش زندگی بهم میدی و همیشه به فکرمی🥰😘.موهای خوشگلی داری ولی به خاطر من کچل میکنی😁😘آخه خیلی بهت میاد 😜..همه میدونن عشق ما  چیه..💑..زندگی و سخت نگیرید..با سختیاش قشنگه 😃🙂

اره ممکنه

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
ینی ممکنه فک کرده باشه من بهش نخ میدم با اون لحن صمیمی شوخم   چرا دستمو لمس کرد کثافت  ...

حواستو جمع کن دفعه بعد ادم مریض خواست دستش به دستت بخوره زود دستتو عقب بکش یا کاورو دستت نگه نداربزاررو میز تا برداره ..

پسرع لولو خرخره ک نیس خب دستش بخوره چی میشه:/ 

آدم فرق عمدی و سهوی رو متوجه میشه 

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم

منم چند بار بچه ها دانشگا پسرا از کنارم رد شدن لپمو گرفتن ی حس بدی داشتم ولی دیگه عادت کردم هرجا میرم بعضیا لپمو می کشن 😐

دیگه نمی خوام تعلیق شم atefe1998من اگر کافربی دین خرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تو اگر مستعد نوحه آهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا من گر وقت نمازغرق خوابم به توچه تو اگر لایق الطاف خدایی خوش باش من گر مستحق خشم عتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتار شما من جد طالب کهنه سرابم به توچه🖤