2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

1819 بازدید | 38 پست

خیلی دلم گرفته، نمیخواستم تاپیک بزنم ولی نمیتونستم درس بخونم انقد فکرمو درگیر کرده

خانوما بابای من دو ساله با یه خانوم در ارتباطه، 

با مامانم خیلی خوب رفتار میکنه ولی خیلی وقتا پول کم میاره اخر ماه و از پس اندازای مامانم و منو خواهرم استفاده میکنه، و وقتی فکرشو میکنم که برای اون زن پول میفرسته دیوونه میشم اصلا نمیتونم تمرکز کنم رو کارام انقد بهش فکر میکنم

مامان منم خیلی سادس هیچی نمیخره، نه لباس انچنانی نه طلا انچنانی..مگه ماه به ماه یه بلیز بگیره یا سال به سال یه طلا چند گرمی بخره..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو گل

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

عزيزم ببخشيد ولي شما از كجا انقدر مطمئني آخه 

جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم  به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم 

آره بوگو گلم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

ولی اصلا اینطور نیست که به خودش نرسه، همه میگن خوشگلترین خانوم فامیلمونه مامانم، هم خیلی خوشگله هم به خودش میرسه ولی بابام نمیدونم تاثیر دوستاشه یا چی با خانومه در ارتباطه و تو روز ۱۲ ساعت یا بیشتر مشغول گوشیشه

اصلا هم نمیذاره نه ما نه مامانم بهش دست بزنیم،

یبار رفته بود دستشویی گوشیشو یادش رف خاموش کنه رو چت خانومه بود و من دادمش به مامانم، کلی دادو هوار راه انداخت بعدنم من که یجوری نگاش کردم بهم توپید گف چیه چرا اینجوری نگا میکنی همش تقصیر توعه

بد اول برجا که حقوقش میاد پولایی که از پس انداز خواهرم ورداشته بهش نمیده یا مثلا یک دهمشو میده و وقتی فک میکنم میفرسته برا اون زنه جیگرم اتیش میگیره

اینم بگم یه هفته پیش پول برام‌ریخت نمیذاشت گوشیشو نگا کنم وقتی از اپلیکیشن پرداختش استفاده میکرد میگفتم چرا نمیذاری میگف دوس ندارم گوشیمو نگا کنی، اینجوری بود فهمیدم برا اونم میریزه چون اسم کسایی که پول ریختی رو نشون میده

من چیکار کنم بخدا انقد تو خودم ریختم دیوونه شدم، روم نمیشه به کسی بگم حتی روم نمیشه به رو خودشم بیارم

پدر منم خیانت کرد از بس مادرم بد زندگی کرد و بی محبتی کرد و حتی سال های سال با پدر رابطه هم نداشت

ای بابا ...

حالا نگید این چه حرفیه . پدرمم مقصره اما مادرم هم مقصره

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
ولی اصلا اینطور نیست که به خودش نرسه، همه میگن خوشگلترین خانوم فامیلمونه مامانم، هم خیلی خوشگله هم ب ...

با یه خط ناشناس پیام بده به پدرت بگو من میدونم که مثلا داری به زنت خیانن میکنی بهت یه فرصت میدم خودتو جمع کنی وگرنه کاری میکنم هیچ جا آبرو برات نمونه

بعد یبار اسمشو به اسم دوستش سیو کرده بود تو واتساپ، پی‌امش اومد گفتم این کیه نوشته سلام عزیزم، گفت دوستمه دیگه باهم شوخی داریم، بعد گفتم شمارشو بده زنگ بزنم مطمئن شم دوستته

بعد گفت نمیشه‌وو اینا، چون تو خونه فامیل بودیم بهش فشار اوردم اونم بخاطر اینکه صدامو بلند نکنم رفت تو واتساپش رفت تو چت، نذاشت بخونمش گفت پی‌ام بی ادبانه توش هست، شماره‌شو گفت تو گوشیم سیو کردم بهش زنگ بزنم ولی انگار شمارهه خاموش بود، اصلا جواب نمیداد، بعدا هم بازم امتحان کردم ولی شماره خاموش بود

کسی میدونه که میتونم اون شماره رو ببرم مخابرات که بدونم اسم کسی که براش ثبت شده چیه؟

کاملا میتونم درکت کنم  من پدرم وضعش خوبه ولی مادرم هم خوش قیافه و خوبه ولی انقد اخلاقش بده درم ...

میدونم چی میگی منم دیگه برام مهم نیست الان ازدواج کردم پدر و مادرمم جدا زندگی میکنن 

یک زندگی بیخود و مضخرف 

پدرم گریه میکرد میگفت به خدا من نمیتونم با مادتون یه کلمه حرف بزنم اولی به دومی نرسیده مامانم باهاش دعوا میکنه

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
پدر منم خیانت کرد از بس مادرم بد زندگی کرد و بی محبتی کرد و حتی سال های سال با پدر رابطه هم نداشت ا ...

اینجوری نیست بخدا مامان من

زشته اینجا بعضی چیزارو گفت

ولی مامان من اصلا اینطوری نیست

خیلی با محبته

حتی زندگیشون خیلی خوبه خیلی باهم صمیمین ولی بابام فقط زبونش چربه و میتونه دل مامانمو بدست بیاره

الان دیگه اونقد نذاشته به گوشیش دست بزنیم مامانم بیخیالش شده ولی من نمیتونم بیخیال شم مث خوره داره مغزمو میخوره😞