2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 38 پست
اینجوری نیست بخدا مامان من زشته اینجا بعضی چیزارو گفت ولی مامان من اصلا اینطوری نیست خیلی با محبت ...

الهی بگردم برای مامانت 

بابات چجوری دلش اومده اخه 

خدایا 

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بتونی تعقیبش کنی عکس هم ازش بگیری راحت میتونی تهدیدش کنی

نمیتونم، با ماشین میره هرجا که بره

من ماشین ندارم

بخدا بعضی وقتا فکر میکنم به یکی بگم تعقیبش کنه خانومه رو پیدا کنم با چاقو تهدیدش کنم😞ببین چیا به فکرم میرسه..منی که حتی چاقو اشپزخونه مرغ بری هم دستم نگرفتم..

نه بابا اون دیگه اینقدر می‌ترسه و می‌ره تو فکر که دیگه به فکر این چیزا نبست

ینی برم بهش بگم من میدونم با خانومه در ارتباطی و ازت عکس دارم به زنت میگم وگرن خودتو جمعوجور کن؟

همین بگم خوبه؟

نمیتونم، با ماشین میره هرجا که بره من ماشین ندارم بخدا بعضی وقتا فکر میکنم به یکی بگم تعقیبش کنه خ ...

یه اسنپ یا تاکسی بگیر تعقیبش کن... فکر چاقو اینا نباش اصلا همین که یه عکس ازش بگیری براش بفرستی خیالت تخت دورشو خط میکشه

ببین این اتفاق خیلی سخته ولی برا این که مامانتو مطمئن کنی باید مچشو بگیری باید بری تو گوشیش و از پیا ...

گوشیش ازین جدیداس هزار تا رمزو کوفتو زهرمار داره

ولی نمیخوام مامانم بفهمه

نمیخوام زندگیشون از هم بپاشه

من فقط میخوام اون زنه از زندگیمون بره

خواهرم خیلی کوچیکه دلم نمیخواد بی پدر مادر بزرگ بشه

بابام اصلا باهامون بد نیست

ولی این کارای زیر زیرکیش که اصلا به چشم نمیاد خیلی ازارم‌میده

خیلی با خواهرمم مهربونه اتفاق، با مامانمم، ولی میدونم چرب زبونه خیلی..

مثلا ۲۰ تمن‌حقوقشه، ما تو شهرستان زندگی میکنیم خیلی خرجا ارزونتره..۵ تمن میذاره تو کارت مامانم و وقتی خرج میشه(فقطم خرج وسایل و خوردو خوراک خونه میشه چون مامانم خرید میکنه) میگه وای چیکار میکنین من دیگه پول ندارمو اینا

ینی فک کن چقد به اون زنه میده که اینجوری میکنه،