2777
2789

تروخدا اگه اطلاعی دارین یا تجربه ای دارین بهم بدین دارم کلافه میشم 

الان ۳ماهه ۳،۴تا جوش زیر پوستی دارم که تخلیه نمیشن یا از بین نمیرن هرچقدم ازیترومایسین میخورم یذره التهابشون کم میشه ولی از بین نمیرن کامل

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم جوش زیر پوستی اینجوریه که باید اول آلودگی روی پوست بره که زیر پوستی بیاد روی پوست هر صبح و آخر شب از شوینده مناسب پوستت استفاده کن زیاد آرایش نکن کرم پودر کم بزن بعد آرایش با میسلار واتر پاکش کن از آبرسان و مرطوب کننده استفاده کن یه روتین منظم پوستی باعث میشه حال پوستت خوب بشه 

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 
ینی صبح ک بیدار میشی صورتتو با ژل شستوشو بشوری  بعد تونر بزنی بعد ابرسان و ضدافتاب و بالم لب&n ...

داشتم ولی دیگه تصمیم گرفتم هیچ کاری نکنم ببینم نمیان رو پوستم که تخلیشون کنم

آخه ببین من ۳ماه هر روز دارم روزا ژل میطنم رو پوستم شبا هم لایه بردار بعد مرتب هم با پن صورتمو میشورم آزیترومایسین هم میخورم ولی انگار نه انگار دریغ از یه تغیر

داشتم ولی دیگه تصمیم گرفتم هیچ کاری نکنم ببینم نمیان رو پوستم که تخلیشون کنم آخه ببین من ۳ماه هر رو ...

هرشب نباید لایه برداری کنی خب 

داروهم نخور

برو دکتر دارو میده 

من رفتم دکتر قرص داد الان خیلی بهتر شده

هرشب نباید لایه برداری کنی خب  داروهم نخور برو دکتر دارو میده  من رفتم دکتر قرص داد الا ...

رفتم دکتر اینارو برام نوشت 

قرص هم آزیترو داد

تا وقتی میخورم خوبه ولی از بینشون نمیبره فقط التهابشون رو کم میکنه زیر پوستم میمونن