2777
2789

قراره یه ماه دیگه برام تابستونی بیارن 

یعنی میوه اش خربزه ،هندونه،انگور،باشه و نون شیرمال

اینارو خانواده دوماد میاره و ما باید در ازایه تیکه هایی که خریدن(همون یخچال و لباسشویی و ...)اینا برای داماد سرتا پا خرید کنیم و برای من یه خرید جزیی

هرچی هم جمع بشه برای مایه

ولی میگم پیرهنمو بخرم یا کرایه کنم؟؟؟؟

چون میگم من یه بار که بیشتر تنم نمیکنم چرا اینهمه پول به پیراهن بدم

نظر شما چیه؟؟؟؟؟

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه فیلم فرمالیته میخوای بگیری میتونی یه لباس سفید بگیری بعد واسه فرمالیته هم بپوشی

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️
کرایه کن کمدو فقط شلوغ میکنه

به نظرت میتونم یه لباس دخترونه زیبا پیدا کنم؟؟

چون من لاغرم

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
توعقدی 🤔😑ما ازاین رسما نداریم چرا😐😐😐😐

ما رسم دارین یا شبه چله ای بیاریم یا عیدی یا تابستونی 

باید یکیشون برات بیارن

اگه فیلم فرمالیته میخوای بگیری میتونی یه لباس سفید بگیری بعد واسه فرمالیته هم بپوشی

نه مراسم عقدیمو گرفتم این تابستونی شبیه شب چله ای یا عیدیع و مجلس زنونه است و خیلی هم شلوغ پلوغه

اره بگرد شاید پیدا شد 😍😍😍

مرسی ولی به نظرت قیمتاشون چطوریه؟؟؟

نمیدونم خیلی وقته نرفتم عزیزم

مرسی گل❤️💋