2777
2789
عنوان

خانومای نابارور، ناباروری،درمان

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 50 پست
منم به شوهرم نگفتم فکر کنم ۱۵۰ دادم به دکتر مشاوره گرفتم  موادشو تهیه کردمو درست کردم  ب ...

نتیجه هم گرفتی؟اگه بحث دارو یا دکتر یا هرچی باشه شوهرم مشکلی نداره چون خودشم بچه می خواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نتیجه هم گرفتی؟اگه بحث دارو یا دکتر یا هرچی باشه شوهرم مشکلی نداره چون خودشم بچه می خواد

من ۲ ام موعدم بود نشدم بی بی گذاشتم یه هاله افتاد 

امروز رفتم ازمایش ساعت ۴ اماده میشه 

اخه جالب من فولیکول نداشتم ولی ماه پیش ۱۴ ام رفتم سونو گف فولیکول ۱۹ دارم 

خداروشکر

بچتو بده به یه نفر قابل اعتماد یه آژانس بگیر یه خون ازت میگیرن و سریع برگرد خونه.  گرمی زیاد بخ ...

عزیزم اینجا ما کسی رو نداریم تنهاییم کلا  

بچم ۱سالشه  دیگه بچه نمیخوایم   رابطه ی پرخطر نداشتیم ولی خب هرچیزی ممکنه...   الانم ۱هفته مونده به پریودم   حالاتم شبیه وقتیه ک باردار بودم...   سندروم پیش از قاعدگی‌ هم نیست...🤦🏻‍♀️😥

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
یه بار همینو به شوهرم گفتم گفت نه و دعوا به پا کرد که می خوای به زور از خدا بگیریم و من حسی به اون ب ...

وا چ حرفا بگو یه سرچ بزن تو نت میفهمی که روش کاملا طبیعیه و دعوا نداره چی جابجا بشه مگه الکیه؟ حالا ان شالله طبیعی باردار میشی نگران نباش

عزیزم اینجا ما کسی رو نداریم تنهاییم کلا   بچم ۱سالشه  دیگه بچه نمیخوایم   رابطه ی پ ...

زعفرون غلیظ درست کن بخور ، دارچین ، آویشن ،زنجبیل کلا چیزای گرمی بخور، وقتی رابطه پر خطر نداشتین دیگه نگران چی هستی ان شالله ک باردار نباشی

زعفرون غلیظ درست کن بخور ، دارچین ، آویشن ،زنجبیل کلا چیزای گرمی بخور، وقتی رابطه پر خطر نداشتین دیگ ...

اره حتما امتحان میکنم اینارو مررررسی

پر خطر نبود ولی خب..   اینجا خیلی نمیشه واضح توضیح داد‌...  درکل امکانش هست ک بشم...  از این به بعد باید بیشتر حواسم باشه..

ولی خیلی حالات حاملگی دارم  تهوع  کمر درد   سرگیجه و  سنگینی    هیچوقت اینجوری نبودم  فقط وقتی ک پسرمو حامله بودم اوایل دقیقا اینجوری بودم

خداکنه نباشم چون واقعا تصمیم قطعیم سقط هست  بااینحال حس بدیه

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..