2777
2789
عنوان

خانومای نابارور، ناباروری،درمان

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم چند بار اقدام کردم نمیشد تا اینکه نگین عابدزاده توی اینستا یه دکتری رو‌معرفی کرد 

همیجوری رفتم تو پیجش پیام دادم دوماه بهم یه پکیج داد استفاده کردم الان سه روز از موعدم میگذره رفتم ازمایش دادم ساعت ۴ اماده میشه 

اصلا موقعیتش نیست  همسرم هرروز ۶صبح میره  ۱۰ شب میاد خودمم بچه کوچیک دارم نمیتونم برم &nbs ...

بچتو بده به یه نفر قابل اعتماد یه آژانس بگیر یه خون ازت میگیرن و سریع برگرد خونه.  گرمی زیاد بخور ولی چرا میخوای سقط کنی گناه داره

بخدا راسته دستور پخت حلوا داد با قرص دوستمم گرفت باردار شد

این حلوارو من خیلی شنیدم میگن خوبه و فلان ولی کسایی که مثل من شوهرشون مشکل داره باید چیکار کنن چون این حلوا میگن برای باروری خانوما خوبه

اسپرم شوهرتو میگیرن و شستشو میدن بعد تزریق میکنن تو رحم 

یه بار همینو به شوهرم گفتم گفت نه و دعوا به پا کرد که می خوای به زور از خدا بگیریم و من حسی به اون بچه ندارم و چه معلوم جابه جا نشن.کلی از این حرفا زد منم دیگه جرعت نکردم

این حلوارو من خیلی شنیدم میگن خوبه و فلان ولی کسایی که مثل من شوهرشون مشکل داره باید چیکار کنن چون ا ...

ببین من به شوهرمم دادم خورد 

به خود دکتر بگی بهت مشاوره میده میگه چیا به شوهرت بده

به منم گفت ولی چون پایان پکیج درج شده که راضی نیست برای کسی ارسال کنم گفتم به شما بگم خودتون پیام بدین بهش

یه بار همینو به شوهرم گفتم گفت نه و دعوا به پا کرد که می خوای به زور از خدا بگیریم و من حسی به اون ب ...

منم به شوهرم نگفتم فکر کنم ۱۵۰ دادم به دکتر مشاوره گرفتم 

موادشو تهیه کردمو درست کردم 

به شوهرم گفتم اینا تقویتی برای بارداری 

بخور که بدت اماده بشه