2777
2789
عنوان

حالم بدهههههههه

123 بازدید | 18 پست

موضوع نه خیانته 

نه مادرشوهره

نه خواهرشوهره 

نه جاری😶

موضوع حتی بچمم نیس

موضوع اینه که خیلی خوردم😐

حالا حالم بد شده

بابامم نمیتونم بیدار کنم بگم حالم بد شده

نمیدونم به حال خودم گریه کنم یا بخندم

دوهفته رژیم بودم 

صبح رفتم نونو گذاشتم رو ترازو که وزن کنم یهو باتری ترازو تموم شد 

منم گفتم حالا که ترازو ندارم بزار امروز چیت دی باشم

هم صبونه خیلی خوردم هم ناهار هم شام😐

حالا حالم بدههه

منم گشنمع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای یه خرده از سیریمو بهت بدم؟😂 تو هم ی خرده گشنگیتو بهم بده😐

من هیچوقت سیر نمیشم😑

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من گشنمههههههه نمیدونم چی بخورم  

نون پنیر

هله هوله(خیلی خوب نیس من گفتم ولی تو سعی کن نخوری حالا)

شام دیشب 

چایی

کیک 

اجیل

البته ما نود درصد از گزینه های بالا رو الان تو خونه نداریم 

ولی تو اگه داری بخور