2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره راننده ماشین سنگین به شهر ماشین و خرید فروش ماشین سنگین 

دلالی ب دردش نمیخوره اگ سادس

تو دلالی باید کمی دروغگو و زبون باز و زرنگ باشی

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔
دلالی ب دردش نمیخوره اگ سادس تو دلالی باید کمی دروغگو و زبون باز و زرنگ باشی

پدرش نمایشگاه داره و جور نیست با پدرش میگ می‌خوام خودم شروع کنم پیش بابام یا نمایشگاه اون نمیرم

تو رانندگی ماهانه 70ملیون تومن درآمدشه الان میگ دیگ خسته شده از ماشین و خستگی آخه 25سالشه 

بگو شغلشو عوض نکنه سنی نداره که توی دلالی موفق نمیشه یکی از فامیلای ما ۶۰ سالشه هنوزم رانندس

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔
پدرش نمایشگاه داره و جور نیست با پدرش میگ می‌خوام خودم شروع کنم پیش بابام یا نمایشگاه اون نمیرم

به دردش اصلا نمیخوره اونم دلالی باید خیلییییییییی زرنگ باشی خیلیییییی باید زبون باز حرفه ای باشی و دروغگو

دلالی ب دردش نمیخوره اگ سادس تو دلالی باید کمی دروغگو و زبون باز و زرنگ باشی

میخواد شریک بشه با دوتا از اشناهامون ک یکیش تو کار ماشین سنگینه خریدو فروش یکیش شهر ماشین

تو رانندگی ماهانه 70ملیون تومن درآمدشه الان میگ دیگ خسته شده از ماشین و خستگی آخه 25سالشه 

توی دلالی باید خیلی زبون باز و باهوش باشی و دلسنگ .

چون میدونی داری سرطرفو شیره میمالی که جنس رو گرونتر بخره 😁

ولی میدونم وقتی یه مردی از کارش خسته بشه دیگه انگیزه ای نداره برای ادامه ی کار  ..حالا هر چقدر که درآمد داشته باشه ...

ولی کاش یه شغل دیگه پیدا میکرد ..یه شغلی که ریسک نداشته باشه و با شخصیت شوهرت همخوانی داشته باشه

۹/۹/۹۹ انشالله صدای قلب تو دلیمو میشنوم😍