2777
2789
میخواد شریک بشه با دوتا از اشناهامون ک یکیش تو کار ماشین سنگینه خریدو فروش یکیش شهر ماشین

گفتم که گلم دلالی ادم زرنگ و دروغگو میخواد

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔
بگو شغلشو عوض نکنه سنی نداره که توی دلالی موفق نمیشه یکی از فامیلای ما ۶۰ سالشه هنوزم رانندس

دوست نداره شغلشو گوش نمیده به حرفم فقط تنها کاری ک تونستم بکنم اینکه ماشینشو نزاشتم بفروشه ماشین سنگینرو گفتم سرمایه اولیتو من میدم خودتم یه مقدار داری برو ببین برات میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست نداره شغلشو گوش نمیده به حرفم فقط تنها کاری ک تونستم بکنم اینکه ماشینشو نزاشتم بفروشه ماشین سنگ ...

خوب کردی چون پشیمون میشه دلالی خودرو یه مدت خیلییی خوب پول داشت و عالی بود الان خیلی افتضاح شده چون مردم دیگه قدرت خرید خودرو ندارن 

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔
توی دلالی باید خیلی زبون باز و باهوش باشی و دلسنگ . چون میدونی داری سرطرفو شیره میمالی که جنس رو گر ...

دعا کنین براش بشه قبل از اینکه بخواد کارشون شروع کنه می‌خوام برم پیش آقا امام رضا خودش دسته شوهرمو بگیره دوشنبه راهی مشهدیم

خوب کردی چون پشیمون میشه دلالی خودرو یه مدت خیلییی خوب پول داشت و عالی بود الان خیلی افتضاح شده چون ...

خودم طلاهامو همرو میدم ماشینشو نفروشه دیک اقلن خدایی نکرده نشد برگرده سر ماشینش

دوست نداره شغلشو گوش نمیده به حرفم فقط تنها کاری ک تونستم بکنم اینکه ماشینشو نزاشتم بفروشه ماشین سنگ ...

یه راننده بگیرید ۲۰ ت ماهی بهش بدید رو ماشینتون کار کنه 

آدمای بی هدف مجبورن تا آخر عمر برای آدمای هدفمند کار کنن🧚‍♀️🌸
یه راننده بگیرید ۲۰ ت ماهی بهش بدید رو ماشینتون کار کنه 

والا تا الان دوتا گرفتیم دل نمیسوزونن فقط میبرنش تو خرج هر بار بعد چند سرویس ماشین رفته کاراج هر دفعه 30ابنا خرج کردیم بهش