2777
2789
عنوان

بد دردیِ اعتیاد به گوشی

133 بازدید | 14 پست

خوابم میاد اما عادت کردم به گوشی ،همه خوابیدن من تو گوشی م

مثلا بیرون بودیم ،شب اومدیم ،امروز کم گوشی دست گرفتم ،الان  تو گوشی م ،انگار شده روتین زندگی م باید جبران شه که نبودم 

به خاطر بیکاری و سر رفتن حوصله و یِ سری مسائل و مشکلات خیلی درگیر گوشی شدم و خودم و غرقش کردم ،الان پاگیرم شده

دیگه حتی اگه کار دیگه ای هم باشه و مشغول باشم ،باز سر گوشی نباشم کلافه م، انگار یِ چیزی کمِ و سر جاش نیست

یا بخوام کمترش کنم خیلی سختمه حس کلافگی و بی قراری دارم و ناآرومم 

شده کار و زندگی م انگار ،یِ چیزی که حتما باید انجام بدم ،تو مجازی باشم و اینستا ،نی نی سایت ،واتساپ ،تلگرام و ... 

خسته شدم دیگه ... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه تو شرایط کرونا همینجوری شدن 

منم دیگه تفریحی غیر گوشی ندارم

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔

اگه کسی راهی پیشنهاد داد منو بلایک بیام چون دقیقا عین تو ام یه لحظه فکردم تو منی😑

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

منم مث تو

مامانمم میگع چیکارمیکنی صب تا شب تو ی گوشی

همش توی اتاقمم حتی ناهار و شام😐😂فقط موقعی ک میریم بیرون گوشیو میذارم کنار😐

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
یه برنامه هستیه تایمی رو بهش میدی.تا موقعی که اون تایم تموم بشه.گوشیت قفل میمونه و حتی خاموش روشن هم ...

یاخدا😂😕😕

من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم                           دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌
من از تو بدتر. تازه خانوادمم گیر میدن . منم میگم خب این گوشی کنار بزارم چیکار کنم

👍😕 ،آره اینم هست ،چیه انقد درگیرش شدیم ضرر هم داره برا چشم و..‌. 

من دیگه به جایی رسیدم که کار دیگه م باشه ،باز میل م به گوشیِ ،انگار کار ضروری و زندگی برام و بیشتر راضی م میکنه

اره ولی خیلی عادت بدیه،سعی کن اروم اروم کمترش کنی،دختر منم ازصبح تا موقع خواب هم سرش تو گوشیه،هر روشی رو بگی امتحان کردم تا از گوشی فاصله بگیره ولی متاسفانه اصلا از من حرف شنوی نداره.

اره ولی خیلی عادت بدیه،سعی کن اروم اروم کمترش کنی،دختر منم ازصبح تا موقع خواب هم سرش تو گوشیه،هر روش ...

منم مث دخترتونم مامانمم غر میزنع😑من ۱۵ سالمع البتع

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
همه تو شرایط کرونا همینجوری شدن  منم دیگه تفریحی غیر گوشی ندارم

👍ولی نه همه دیگه ،قبل شم همینطور بود برا من 

الان م میشه تفریح کرد و رفت با رعایت و ... ،کاری که خب خیلیا میکنن درست ترم هست 

نه مث من که عمر و جوونی م اینجوری میگذره

👍ولی نه همه دیگه ،قبل شم همینطور بود برا من  الان م میشه تفریح کرد و رفت با رعایت و ... ،کاری ...

معمولا اینجوری شدن مخصوصا نوجوونا 

من خودم نمیتونم با دوستام برم بیرون کلا جای خاصی نمیتونم برم تنها، سرگرمیم شده گوشی مامانن خیلییی گیر میده ولی خب راضی هم نمیشه با دوستام برم بیرون

الان که کلاس هست برو یه کلاس خودتو سرگرم کن

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔