2777
2789
عنوان

طلاق یا رفاه

89 بازدید | 13 پست

یه موردی همیشه برام جای سوال داره

خیانت چه از سمت زن چه شوهر کار کثیفیه

حالا تصور کنید کسی همسرش خدای ناکرده خیانت کرده اما پولداره

در این صورت نفع مادی و رفاه مهمتره یا طلاق و جدایی؟

پیش زمینه ذهنیتون این باشه که طرف طلاق بگیره دیگه مطلقا اون رفاه کنونی رو نخواهد داشت

آیا ارزششو داره تحمل کنه عوضش تو‌ رفاه باشه؟

بخصوص در جامعه ای که ناامنی اقتصادی مشهوده

یا اینکه عزت نفس رو مقدم میدونید

کاری به عزت نفس ندارم، یکی دلشو میتونه پاک کنه از کینه

یکی نه

با کینه و شک که نمیشه زندگی کرد

خواهرم بخشید خیانت شوهرشو

ولی من خدایی نکرده اگه تو چنین موقعیتی قرار بگیرم فقط میرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزت نفسسس 

در کنارش میتونه حقشو از زندگی با همسرش بگیره .مهریه اش و بقیه ی چیزا .

البته اینا در صورتیه ک بچه نداشته باشه 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

موقعیتی که گفتی طرف مهریه هم نداره؟

نمیدونم. حتی اگرم داشته باشه

ببینید وقتی میگم رفاه یعنی همه چی دیگه. فراتر از رفاهی که با  مهریه ی اقساطی شده بشه داشت

عزت نفسسس در کنارش میتونه حقشو از زندگی با همسرش بگیره .مهریه اش و بقیه ی چیزا .البته اینا در صورتیه ...

ما مهریه رو فاکتور بگیریم چون اصلا شاید کم باشه

ولی وقتی میگم رفاه، یعنی یه زندگی کاملا لاکچری از جمله توانایی سفر به اروپا مثلا

یعنی رفاهی که با مهریه و اینا هم نشه بهش رسید

ما مهریه رو فاکتور بگیریم چون اصلا شاید کم باشهولی وقتی میگم رفاه، یعنی یه زندگی کاملا لاکچری از جمل ...

سن زن چقدره؟ممکن یه زن ۴۰ سال ب بالا باشه و اصلا شوهر دیگه براش مهم نباشه چه بهتر که برای خودش بگرده و جاهای جدید تجربه کنه و این حرفا ،ولی مثلا زنی ک ۲۵/۳۰سالشه خیلی زندگی عاطفی و عزت نفس و این حرفا براش مهمه  .

سن مهمه، تحصیلات مهمه ،عزت نفس مهمه،هدف مهمه ،خانواده مهمه، تیپ شخصیتی همسر مهمه .فرهنگ محل زندگی مهمه ،بچه داشتن نداشتن مهمه ، خیلی چیزان که با یک ذره تغییر میتونن کلا نتیجه تصمیم نهایی رو عوض کنن

سن زن چقدره؟ممکن یه زن ۴۰ سال ب بالا باشه و اصلا شوهر دیگه براش مهم نباشه چه بهتر که برای خودش بگرده ...

بله ایناییکه گفتین هم هست

من به این خاطر گفتم چون دیدم مثلا تو فامیل یکی بود طلاق گرفت ولی خب وضع مالی خوبی نداره و شوهر سابقش وضع مالیش خوب بود

البته از دلش خبر ندارم چون شاید اینطور دلش آسوده تر باشه که با یه خیانتکار زیر یه سقف نباشه

بله ایناییکه گفتین هم هستمن به این خاطر گفتم چون دیدم مثلا تو فامیل یکی بود طلاق گرفت ولی خب وضع مال ...

من خودم همسرم وضع مالی ب شدت خوبی داشت .جوری ک تا چند نسل بعدم میتونن بریز و بپاش کنن .بخاطر خیانت هم نه بخاطر اینکه زندگی اون چیزی ک میخواستم نبود ، جدا شدم