دیشب ساعت ۱۲ شب اومد خونه هرچی بهش گفتم کجا بودی نگفت نگو کیک خریده و کادوهارو برده خونه باباش با خواهرشوهرم کادو کردن دوتایی امروز خونه خالش دعوت بودیم ما خونه بودیم دیدم شوهرم نیست نگو رفته خونه باباش وسایلارو اورده دیگه همه اهنگ تولد گذاشتن شوهرم اومد روبوسی و کادو دادن و این حرفا واقعا سورپرایز شدم چون تولدم پس فردا بود عکسارو میزارم الان.کیکو خوردیم عکسش نیست
من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
کیک تولد گل آینه ارایشی چون اینم شکسته بود با کیف ارایشی چون کیفم کهنه بود حواسش جمع بود به ایناها با ی کارت هدیه
من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍❤نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامان❤ربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
کیک تولد گل آینه ارایشی چون اینم شکسته بود با کیف ارایشی چون کیفم کهنه بود حواسش جمع بود به ایناها ب ...
به نظرم همین به یاد بودنش از سرویس طلا بیشتر ارزش داشت
چقد خوبه مرد فهمیده
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
از همتون ممنونم که تبریک گفتین انشالله تولد بزرگتر و کادوهای بیشتر قسمت خودتون صدسال زنده باشین🌹🌹🌹🌹