2777
2789
عنوان

تولدم پس فردا بود امشب شوهرم سورپرایزم کرد...عکس کادوها😎

| مشاهده متن کامل بحث + 4271 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم همین به یاد بودنش از سرویس طلا بیشتر ارزش داشت  چقد خوبه مرد فهمیده

چه زیبا ممنون عزیزم واقعا همینطوره

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

تولدت مبارک خوشبخت بمونین

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
چه زیبا ممنون عزیزم واقعا همینطوره

مبارکه عزیزم واقعا لذت بردم 

گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت 
چه مسخره که اول تشریح میکنی بعد عکس میذاری. خب همزمان بذار دیگه. من رفتم باباااااا.

ببخشید معطل شدین🌹

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

تولدت خیلی خلی مبارک باشه 

انشاالله سالهای سال درکنار هم با آرامش زندگی کنین😍

قدر شوهرتو بدون گلم

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺