دیشب ساعت ۱۲ شب اومد خونه هرچی بهش گفتم کجا بودی نگفت نگو کیک خریده و کادوهارو برده خونه باباش با خواهرشوهرم کادو کردن دوتایی امروز خونه خالش دعوت بودیم ما خونه بودیم دیدم شوهرم نیست نگو رفته خونه باباش وسایلارو اورده دیگه همه اهنگ تولد گذاشتن شوهرم اومد روبوسی و کادو دادن و این حرفا واقعا سورپرایز شدم چون تولدم پس فردا بود عکسارو میزارم الان.کیکو خوردیم عکسش نیست
من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
به نظرم همین به یاد بودنش از سرویس طلا بیشتر ارزش داشت چقد خوبه مرد فهمیده
چه زیبا ممنون عزیزم واقعا همینطوره
من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت
چه مسخره که اول تشریح میکنی بعد عکس میذاری. خب همزمان بذار دیگه. من رفتم باباااااا.
ببخشید معطل شدین🌹
انشاالله سالهای سال درکنار هم با آرامش زندگی کنین😍
قدر شوهرتو بدون گلم
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺