2777
2789
عنوان

داستان زندگی من و اشنایی با نامزدم

2719 بازدید | 59 پست

سلام خانوما امشب میخوام یه مقدار از زندگیم بگم براتون 

و راجع به ناامزدم بگم بهتون  و چن تا سوال داشتم ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارم بذارید

تو پست های بعد همه چیرو میگم

زود بگو

# نه ب کودک همسری😡🤬😤😱من ی دختر 20 ساله ام ک تو 15 سالگی بچگی کردم، عاشق شدم و در آخر ازدواج کردم.... من حتی ی لحظه هم فکر نکردم.... اصلا نمیدونستم ازدواج چیه.... پس دختر ک 13 سالشه یا 10 سالشه یا همون 15 چ میفهمه ازدواج چیه.... لطفا. لطفا نکنید..... صرفا برا اینکه خودم اینو تجربه کردم نمیگم.... من دیدم زیاد دیدم ک هم سنام پشیمون شدن.... با اختلاف اینکه اونا خانوده هاشون خواستن و من خودم و حالا هر ناراحتی باشه روم نمیشه ب کسی بگم چون همه ی اطرافیانم بخاطر سنم مخالف صددرصد بودن.... اگه این امضا حتی روی یک نفر تاثیر بزاره.    از ته دلم شاد میشم🙃دخترا خوش بگذرونید... عشق کنید با دوستاتون وقت بگذرونید و با هدف پیش برید.... عاشق همه ی دخترام و خوشحالم ک یک دختر قویم ک دست از آرزوهاش نمیکشه💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تک دختر خانواده  هستم و اون موقع به دلایلی که همه دخترا باهاش اشنایی دارن 

بخاطر محدودیت ها و...خیلی خستم شده بود برا همین فکرکردم که با ازدواج کردن میتونم زندگی بهتری داشته باشم

اون موقع نامزدم 20 سالش بود و شغل ثابت نداشت و وضع مالیش هم خوب نبود 

قرار بود که پولامون رو جمع کنیم و یه واحد مسکن مهر بخریم

که از اونجایی ک فایل بودن بین دو تا خانواده بحث پیش اومد و نامزدی بهم خورد

حدودا توی کمتر از 1 ماه نامزدیم بهم خورد ومن اون موقع حدودا 18 سالم بود

بعد از این مساله من خیلی تو فکر اون اقا بودم چون یه جورایی بهش دلبسته شده بودم و اونم مرد خوب و خوش اخلاقی بود 

ولی متاسفانه بخاطر مسائل مالی اینجوری شد

والبته بعد ها پشیمون بودم که چرا پافشاری نکردم البته دیگه نشد قسمت این بود

و من بعد از جدا شدنم حدودا 2 ماه گذشت که باز بهم پیام داد و گفت که ن میخوامت هنوز و این حرفا و بعد با مامانم حرف زدن که اونم یه سری شروط گذاشت که اصلا نتونه برگرده

بعد از اون هم همیشه به من میگفتن که تو خوشگلی تحصیل کرده ای فلانی فلانی و لیاقتت بیشتر از این چیزاست و غصه نخور 

و بعد از اون جریان من حدودا 3 ماه بعدش که میشه 5 ماه بعد از نامزدی اولم 

با یکی از فامیلامون عقد کردم

در کل 5 ماه عقد بودم 

که از روز اول دعوا و بحث داشتیم و اختلافای جدی که وقعا بحثش مفصل هست 

اون اقا از اونجایی که خونهو ماشین داشت و وضع مالیش خوب بود خنواده ام میگفتن خوبه و قبول کن

من یه ماه رفتم مسافرت که اون اقا اصلا همراه من نیومد

و بعد از اون دانشگاه یه شهر دیگه قبول شدم و بعد از اون همه چیز بدتر شد 

از یه طرف خانواده خودم تحت فشارم میذاشتن از یه طرف اونا

از یه طرف خانواده ام میگفتن بیا طلاق بگیر و.. از یه طرف خودم دلم نمیخواست زندگیم خراب بشه 

با اینکه اون ادم خیلی اذیتم کرد ن

نه تعادل روحی داشت بی بند و بار بود مریض جنسی بود خسیس بود خانواده اش بدرفتاری میکردن هیج وقت بهم محبت نکرد و همیشه حرفای سرد و تیکه کنایه دار میزد و...

منم اونموقع یه شهر دیگه دانشجو بودم و درس میخوندم و همون موقع بدترین دوران زندگیم بود و شبا تا صبح تو خوابگاه بیدار بودم و گریه میکردم گاهی از بس پشت تلفن با صدای بلند حرف میزدم و برا اینکه زندگیم رو نگه دارم هق هق میکردم که کل خوابکاه ازم شاکی شده بودن 

خیلی سخت بود برام شب نمیتونستم بخوابم و تپش قلب گرفته بودم 

ارزوی مرگ میکردم چون من وارد جزییات رابطه ام نشدم و بهتون نگفتم ولی اون ادم و خانواده اش خیلی خیلی من رو اذیت کردن

دیگه بعدش واقعا خستم شده بود ودنبال بهونه بودم که بهم بزنم عقد رو برگشتم خونه و بحث پیش اومد که دیگه مادرم هم شاهد ماجرا بود و دیگه به مادرم گفتم که نمیخوامش و اونا هم که البته خودشون دیده بودن رفتار اونا رو برا همین راضی شدن

وقتی که خبر دار شدن حتی نیومدن که اشتی کنیم و ...

خلاصه بگم که بعد از 2 سال که جدا بودیم  اون موقع من دانشگاه بودم طول کشید تا بصورت رسمی طلاق گرفتم و جدا شدم از اون ادم