2777
2789
عنوان

مورینگا کی استفاده کرده...

19743 بازدید | 15 پست

سلام خانوما شبتون بخیر

ژل شستشوی صورت مورینگا کسی استفاده کرده؟ اصلا چیزی در مورد کیفیتش میدونید؟ 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم میخام بدونم

فعلا دوتامونیم😂من از یه جای خیلی معتبر گرفتم چند روز پیش خیلی تعریفش کرد گفت همه راضین چون خریدام زیاد بود نخواستم چیز گرونی وردارم، نیتروژن خواستم بگیرم دیگه نشد مورینگا گرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانوم هر چقدر شما به من توهین کردین من مشکلی ندارم چون نشان از ادب شماست. 

بهتره یه نگاهی به تاپیک های قبلی اون خانم بکنین و بعد منو دچار فقر فرهنگی بدونین. من خودم مشوق خانم ها برای اشتغال هستم ولی نیازی نیست خودمو ثابت کنم. 

خانم ماه من راستی من اونجا مخاطبم شما نبودین و با شما حرف نداشتم ولی شما به من بی احترامی کردین. 

امیدوارم خداوند بهتون آرامش بده که دیگه به کسی توهین نکنین مخصوصا کسی که با شما کاری نداشته. 

موفق باشین 😊 

آن کیست که از روی کرم با ما وفاداری کند... 
سلام خانوم هر چقدر شما به من توهین کردین من مشکلی ندارم چون نشان از ادب شماست.  بهتره یه نگاهی ...

باشه من بی احترامی کردم موفق باشی و دقیقا نیاز به اثبات ندارین چون اونجا برا اکثرمون ثابت شدین، اهل کل کل کردن باهاتون نیستم مخصوصا بااون کار زشتتون علاقه ای به هم صحبتی باهاتون ندارم یا بگیرید وقتی به کسی توهین میکنیو تو زندگیش دخالت میکنید بقیه هم جوابتون رو میدن، اگه فقط من جواب حرف زشتتون رو داده بودم میشد گفت مقصر منم، اون چندین نفر دیگه ای که براتون ابراز تاسف کردن چی؟ اونام مثل من ناحق بودن و فقط شما حق😏موفق باشید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باشه من بی احترامی کردم موفق باشی و دقیقا نیاز به اثبات ندارین چون اونجا برا اکثرمون ثابت شدین، اهل ...

فقط یک نفر باهاتون موافق بودن. اون یک نفر اکثریت نیست. کل کل نمیکنم صحبت می‌کنم‌. حلالتون نمیکنم 

آن کیست که از روی کرم با ما وفاداری کند... 
فقط یک نفر باهاتون موافق بودن. اون یک نفر اکثریت نیست. کل کل نمیکنم صحبت می‌کنم‌. حلالتون نمیکنم&nbs ...

باشه باشه شما راست میگید. یاعلی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم خوبی

یکی ازم پرسید فقط اونایی که استخدام رسمی هستن تو بیمارستان دولتی میتونن کار کنن

اما اینجوری نیست من خودم شرکتی هستم و بیشتر هم دیگه همه شدن شرکتی 

میخواستم از شما هم بپرسم که مطمعن شم

سلام عزیزم خوبی یکی ازم پرسید فقط اونایی که استخدام رسمی هستن تو بیمارستان دولتی میتونن کار کنن ام ...

سلام عزیزم ممنونم شما خوبین

نه گلم. اینجوری نیست و حرف شما درسته اتفاقا الان دارن نهایت سواستفاده رو میکنن نیرو میگیرن شرکتی و طرحی با حقوق و مزایای بسیار پایین و کلی کارم میکشن ازشون حتی خیلی‌هاشون بیمه هم بهشون. تعلق نمیگیره با حقوق خیلییی کم توی بیمارستان دولتی قراردادی هستن الان قراردادی ها89روزه روبورسه که نشه 90روز بیمه بکنن چون بشه 90مجبورن بیمه کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم ممنونم شما خوبین نه گلم. اینجوری نیست و حرف شما درسته اتفاقا الان دارن نهایت سواستفاده ر ...

ممنون

دقیقا

باید بسوزیم و بسازیم با این تبعیضی که قائل میشن

ممنون عزیزم موفق باشی⁦♥️⁩

ممنون دقیقا باید بسوزیم و بسازیم با این تبعیضی که قائل میشن ممنون عزیزم موفق باشی⁦♥️⁩

ان شاالله بخودشون بیان و حل بشه این قضیه ممنون عزیزم

شما همینطور

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فعلا دوتامونیم😂من از یه جای خیلی معتبر گرفتم چند روز پیش خیلی تعریفش کرد گفت همه راضین چون خریدام ز ...

سلام عزيزم، من چند وقت پيش بهتون گفتم جراحي مغز دارم، تاريخش مشخص شده، يه سوالايي دارم كه فقط يه پرستار ميتونه جواب بده، بهتون درخواست دوستي دادم،اگه مايل بودين توي شخصي سوالامو بپرسم،  اگه هم مايل نيستين همينجا سوالامو ميپرسم