2777
2789
عنوان

خانم ها میشه منو راهنمایی کنید

202 بازدید | 3 پست

سلام میشه بگید کاری که میخوام انجام بدم بده یا خوب من حقوقم بد نیست ولی هر ماه همشو خرج میکنم خیلی ولخرجم کلا تازه گاهی از کارت همسرم استفاده میکنم تا اخر ماه🤕 اصلا حالا کاری به حقوق همسرم ندارم میخوام با حقوق خودم طلا بخرم ولی قسطی به نظرتون میصرفه برا اینکه لااقل همش خرج نشه مشکل مالی نداریم ولی من میخوام جلو ولخرجی خودمو بگیرم از طلای کوچولو کوچولو خوشم نمیاد وام هم نمیخوام بگیرم .مثلا الان یه انگشتر دیدم ۸ تومن یه مقدار پیش بدم بقیشو قسطی به نظرتون خوبه یا نه خیلی سود داره کسانی که طلا قسطی خریدن به نظرتون ارزش داره 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.روز بخیر.بنده مرد هستم.شما فرهنگی هستید؟ اگه هستید مزاحم شدم ازتون یکی دوتا سوال بپرسم برای دخترم که الان تقریبا دوازده سالش شده..اگر هم از جواب دادن به آقایون به هردلیلی معذورید بنده زحمتو کم میکنم

آقا هستم..."چه بزرگ آفتی ست....غمین بودن و نتوان گریستن".............................عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد