سلام خانومای گل .. به راهنماییتون احتیاج دارم... من و دوستم هر دو شهریور ۹۹ زایمان کردیم... حالا دوستم تازه فهمیده دوباره بارداره.. خییلی حالش خرابه درکش میکنم واقعا سخته با بچه کوچیک... میخواد سقطش کنه ولی من میخوام منصرفش کنم از اینکار ... تو رو خدا بهم یاد بدید چی بگم که منصرف بشه... بالاخره اگر خدا نمیخواست و لایق مادری نمیدونست دوباره باردار نمیشد... سقط یعنی کشتن ی بچه😕 ب نظرم اگر بچه نمیخواست باید قبلش ب فکر پیشگیری مطمئن تری بود نه الان ک دیگه ی بچه وجود داره..
آخ الهی من قربون دل پاک و مهربون شما فرشته ها بشم... آخه من کی باشم ک دل شما رو بشکونم ... به خدا فکرم درگیر بود ک ی چیزی ب دوستم بگم ک با مادریش کنار بیاد.. نسنجیده گفتم واقعا پشیمونم... معذرت میخوام ازتون مهربون جان🥺❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم فکرکنم همه پیامرسان ها باشن. ولی اینستا رو میدونم هستن قطعا. ایتا هم هستن
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓
وای چقدر درد داره. من قرص گرفتم الان یک ماه و نیم باردارم ولی دوتا هم پسر دارم نمی خواهم دیگه بچه. ب ...
عزیزم
میشه ازت خواهش کنم بیخیال این کار بشی... میدونم جات نیستم ولی اونم بچته مثل دوتا گل پسرت... مطمئنم وقتی به دنیا بیاد و چشمت بهش بیفته حتی به خاطر داشتن این فکرا خودتو سرزنش میکنی...💔💟
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓
قرص جلو گیری رو گفتم اخه اثری ندارن براهمین همه دارن حامله میشن😂😂😂
وای من اخیرا پی بردم بهش!!! انگار گچ ریختن توش!
جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
ممنونم ب اینستاشون پیام دادم امیدوارم جواب بدن... انشالله ک هر چی از خدا میخواید بهتون بده❤
جواب میدن. من یکیو میشناختم این به خاطر مشکلات مالی میخواست این کارو کنه... بهشون گفتم. سریع زنگ زدن و چون کادرشونم پزشک هستن خیلی از هزینه هاشو تقبل کردنو و کلا منصرف کردن طرفو... خدا بهشون کمک میکنه کلام نافذی دارن...
@نی_نی_یار_5 رسیدگی لطفا حرف این خانم باعث دل شکستن خیلی از نازا ها میشه یعنی بقیه بی لیاقت ...
عزیزم من از شما معذرت میخوام واقعا قصد توهین و بی ادبی به کسی رو نداشتم ... آخه من کی باشم که بخوام دل کسیو بشکونم... واقعا بد نوشتم و قبل نوشتن فکر نکردم ذهنم واقعا درگیره... توروخدا حلالم کنید ❤
حتما باید یه مادر، درد بی فرزندی رو چشیده باشه، تا قدر هدیه ی خدا رو بدونه. اینهمه زوج نابارور دارن خودشونو به آب و آتش میزنن برای قرار گرفتن توی همچین لحظاتی... بعد یه عده هم ناشکری میکنن.... خدا قهرش میگیره... بترسونش از عواقب کشتن فرزند. شاید آه اون بچه زندگیشو خراب کنه....
جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟