2777
2789
عنوان

حاملگی بعد ۹ ماه بعد از زایمان😕😢

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 60 پست
تقصیر خدا ننداختم مهربون .. گفتم اگر خدا لایق ندونه کسی رو ب درجه مادری نمیرسونه

انصافا خیلی حرفتون زشت بود اتفاقا اون هایی هم که مادر شدن بعضا لیاقت ندارن و بچه هاشون رو بدبخت کردن 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی هستی؟؟

@mehre_fereshteha  این گروه مهر فرشته هاست

به ایدی مدیرش پیام بده انصافا با جون و دل پیگیری میکنن...

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
انصافا خیلی حرفتون زشت بود اتفاقا اون هایی هم که مادر شدن بعضا لیاقت ندارن و بچه هاشون رو بدبخت کردن ...

ن عزیزم شرمنده ام وقعا من اصلااااا همچین منظوری نداشتم... واااااقعا عذرخواهی میکنم از همه ی خانوما... الان ذهنم شدیدا درگیره ک جملاتی رو به دوستم بگم ک با مادری دوبارش کنار بیاد... متاسفانه کاملا نسنجیده صحبت کردم شرمنده ام😢

وای چقدر درد داره. من قرص گرفتم الان یک ماه و نیم باردارم ولی دوتا هم پسر دارم نمی خواهم دیگه بچه. ب ...

ببین عزیزم من مخالف سقطم پس سقط نکن 

من کورتاژ شدم چون بارداریم مشکل داشت بخاطر همین وگرنه من اصلا راضی نیستم سقط کنم چه ده تا بچه داشته باشم چه یکی 

راستش از قرص سر در نمیارم  

ولی تو بیمارستان یدونه قرص برام گذاشتن بخاطر باز شدن دهانه رحمم خیلی سخت و وحشتناک بود 

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
تقصیر خدا ننداختم مهربون .. گفتم اگر خدا لایق ندونه کسی رو ب درجه مادری نمیرسونه

سلام لطفا اینطوری نگین پس اون مادری که بچه اش رو میکشه چی؟ لایق بوده؟ یک کم فکر کنین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar