2777
2789
عنوان

من یک حسودم

535 بازدید | 32 پست

دیشب رفتم یک لباس بخرم پولم نرسید. حالا امروز خالم زنگ زده آره شوهر دخترم خونه روستا خریده به نام خانمش هدیه عمل بینی.

دختر خالم خیلی معمولیه خیلی شوهرش خونه ماشین میلیاردی زده به نامش.

هر دفعه سوپرایزش میکنه مثلا یک بار اومد خونه مامانش شوهرش عکس فرستاد براش ماشین ظرف شویی گرفت. سفرش همیشه لباس تکراری اصلا نمیپوشه دخترشم رنگ و با رنگ میپوشه سوپرایزی براش الان خونه روستا خریده خرجم که نگم.

حالا شوهرم میگه تو حسودی . حسودی میکنه من خودم شاغلم ولی برای خرید یک لباس تو خونه چند ماه باید حساب کتاب کنم. 

مادر شوهرمم میگه همینی که هست . 

من یک حسسسسسوووووودم 

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره والا منم دور و بریام رو میبینم اینهمه خانم بودن خودم و خانوادم رو میبینم منم اعتراف میکنم ب ادمهای چلغوز دور و برم خیلی حسادت میکنم خیلی

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚
منم هستم ولی بروی هیچ کس نمیارم البته همه خانمها یه خورده دارن دیگه

منم به روی کسی نمی آوردم ولی وقتی دیشب پول پارچه ۲۰۰ هزار تومنی نداشتم شوهرم گفت میدم باز آخر ماه باهم حساب کن الانم اینو شنیدم دیگه قاطی کردم. 

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
تلاش میکنم ولی اون به خواسته های من میرسه

خب هرکسی زندگی خودش رو داره 

تو اگه تلاش میکنی واسه خودت میکنی 

اون که با پول تو به این چیزا نرسیده 

این حسایی که داری به خودت اسیب میزنهذ

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
منم به روی کسی نمی آوردم ولی وقتی دیشب پول پارچه ۲۰۰ هزار تومنی نداشتم شوهرم گفت میدم باز آخر ماه با ...

اآخی عزیزم 

چکار میشه کرد باید در این دنیا فقط بازی کرد حالا این نقش افتاده برای شما

هر کس نقشی داره دیگه