الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تمر هندی را هم در آب جوش بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا در آب حل شود، سپس مایع آن را از صافی رد کنید و با پشت قاشق تمرها را به صافی فشار دهید. این مایع را در قابلمه درحال جوشیدن بریزید تا به طعمدار شدن دال عدسها کمک کند.
مرحله سوم
وقتی غذای ما جا افتاد زير آن را خاموش میكنيم و با گوشت كوب دال عدس را میکوبيم تا سيب زمينی موجود در آن بايد كاملا له شود و خوراک حالت لعابدار پیدا کند.
روی این خوراک خوشمزه را میتوانید با گشنیز تزیین کنید.