2777
2789

ما امروز جوجه داریم با مقداری زیاد گوجه کبابی

شما میتونی عدسی لوبیا گرم 

یا دوپیازه الو اینا درست کنی 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

من کلم پلوپختم

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندارم😔😔خیلی خالی شدیم این ماه

دمپخت عدس دزست کن با ماست یا سالاد یا رب انار بخورید خیلی هم خوسمزه هست 

بعدم همیشه یه روزایی خونه خالی میشه سخت نگیر انشالله به زودی یخچالت پر میشه 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
دیدی وقتی خونه خالی میشه میمونی چی درست کنی؟

وای خیلی بده من هنگ میکنم روزی که همه چی هست ادم میمووه چی درست کنه وای به روزی که دیگه همه چی هم تموم کنی 

بعذم پاشو.استی کن با شوهرت راحت برید خرید 

هروقت خانواده خودش بیان خونمون بهترین پزیرایی ومیوع وکلییییی چیز ولی وقتی ازخانواده من کسی میاد دوست نداره من چیزی درس کنم دیشب عموم خونمون بودسوسیس تخم مرغ پختم واسه شام یکم اضافه اومدنزدیک بوداعدامم کنه چرااصراف میکنی بهش گفتم ننداختم که خودم فردامیخورم به گوشش نمیره شب هم جاشوجداکردهم کلی فش وبدوبیراه ب من داد ازبس عصبی شدم تاصبح معده درد داشتم

وای خیلی بده من هنگ میکنم روزی که همه چی هست ادم میمووه چی درست کنه وای به روزی که دیگه همه چی هم تم ...

خیلی مغروره اگه برم سمتش پسم میزنه منم دوست ندارم غرورموله کنم😓😓