2777
2789
عنوان

بی بی چک بیاید یه دقیقه توروخدا +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 101 پست
زورکی از خدا نخواه فقط من گریه میکردم میگفتم خدایا تو بهتر از من میدونی ب وقتش اگه لیاقت داشتم بده

انشاله میایی چند ماه دیگه مگی کی زایمان مکنم خسته شدم من الان روزهایی اخرم هست منتظرم نی نی بیاد ولی اصلا انگار نه انگار  

خب صبح دوباره یه بی بی دیگه بزن  ولی بارداری صد در صد   من سه روز قبل موعدم بی بی چ ...

من یه روز بعد موعودم زدم منفی بود چون عقب نمینداختم و خیلی منظم بودم اینجا بهم گفتن دوباره بزن ک زدم اینجوری شد. بنظرم لقاح دیر بوده چون من تخمک گذاریم روزه 18/19 سیکلمه. بعدم یه رابطه همون موقع ها داشتم فقط

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم مثبته میخای فردا برو یدونه دیگ بخر من سه تا بی بی زدم باورم نمیشد تا اینکه آزمایش دادم

اره باید یکی دیگه بخرم تا یکی دیگه مثبت نشه باورم نمیشه اصلا نمیدونم الان چجوری بخوابم 😭

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
یعنی بارداری ضعیف،،برو آزمایش

بارداری ضعیف ینی چی خطر داره 

این بی بی چکا الکی مثبت نمیشه مبارکت باشه🌹

چند تا قبل این خریدم ماه های قبل همینجوری زدم محال از یه خط محو.  رفتم داروخونه گفتم گرون ترین بی بی چکتون بده ک معتبره اینو داد

تبریک 

تبریک ب تو تبریک ب خودم تبریک ب همه

اللهم عجل لولیک فرج ب حق حضرت زینب کبری سلام الله علیه 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.
مثبت است تبریک  حالا میخواستی؟

اره عزیزم چهار سال انتظار خیلیه 

عزیزم خیلی مبارکه کاملا مثبته

بارداری ضعیف دیگه چه صیغه ایه میترسونید بنده خدا رو 

من با بی بی چکی که بعد از یه ساعت یه هاله کمرنگ افتاده امروز کلی ذوق کردم بی بی چک شما که کاملا مثبته  انشالله به سلامتی نی نی رو بغل بگیری

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
عزیزم خیلی مبارکه کاملا مثبته بارداری ضعیف دیگه چه صیغه ایه میترسونید بنده خدا رو  من با بی ب ...

مرسی مهربون. شما باردار بودی یا هنوز مطمئن نیستی