همه ی علائمشو دارم از حالت تهوع و دل درد و کمردرد و سینه درد نفخ و امروز ۴ روز پریودم عقب افتاده انشالله فردا صبح یه دونه بی بی چک دیگه میزنم مطمئن بشم.
تا حالا هیچوقت اینجوری نبودم که چند روز پشت هم همه ی این علائم رو داشته باشم فکر میکنم باردارم
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم یعنی احتمال ضعیف ولی وقتی هاله انداخته بارداری،،پس برو. از
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
من دیگه بی بی چک نزدم انشالله فردا صبح میزنم بهتون میگم مثبت بود یا منفی
دعا کن مثبت باشه ۴،۵ساله منتظرم❤🙏
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
اره باید یکی دیگه بخرم تا یکی دیگه مثبت نشه باورم نمیشه اصلا نمیدونم الان چجوری بخوابم 😭
چیشد عزیزم؟ مثبت بود؟
کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤ من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂