2777
2789
عنوان

بی بی چک بیاید یه دقیقه توروخدا +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 101 پست
مرسی مهربون. شما باردار بودی یا هنوز مطمئن نیستی 

همه ی علائمشو دارم از حالت تهوع و دل درد و کمردرد و سینه درد نفخ و امروز ۴ روز پریودم عقب افتاده انشالله فردا صبح یه دونه بی بی چک دیگه میزنم مطمئن بشم.

تا حالا هیچوقت اینجوری نبودم که چند روز پشت هم همه ی این علائم رو داشته باشم فکر میکنم باردارم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

مثبته مبارکه 

انشاللا قسمت منتطرا 

برا منم دعا کن این هفته مثبت بشه 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری ضعیف ینی چی خطر داره 

نه عزیزم یعنی احتمال ضعیف ولی وقتی هاله انداخته بارداری،،پس برو. از

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
همه ی علائمشو دارم از حالت تهوع و دل درد و کمردرد و سینه درد نفخ و امروز ۴ روز پریودم عقب افتاده انش ...

چیشد عزیزم من یه بب بی دیگه زدم مثبت بود 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

خیلی مبارکه عزیزم🥰

من دیگه بی بی چک نزدم انشالله فردا صبح میزنم بهتون میگم مثبت بود یا منفی

دعا کن مثبت باشه ۴،۵ساله منتظرم❤🙏 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
چیشد عزیزم بیبی زدی بازم مثبته

اره عزیزم رفتم ازمایش دادم جوابش نیومده هنوز

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
خیلی مبارکه عزیزم🥰 من دیگه بی بی چک نزدم انشالله فردا صبح میزنم بهتون میگم مثبت بود یا منفی دعا ک ...

ایشالا عزیزم 

اره باید یکی دیگه بخرم تا یکی دیگه مثبت نشه باورم نمیشه اصلا نمیدونم الان چجوری بخوابم 😭

چیشد عزیزم؟ مثبت بود؟

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
انشالله چیشد مثبت شد

نه منفی شد🥺

من بی بی جک زدم این بار منفی شد🥺