2777
2789
عنوان

بی بی چک بیاید یه دقیقه توروخدا +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 101 پست
من از این کمرنگ تر بود... الان 5ماهمه

پتج ماه ینی هفته چند

جگر گوشه ی من عزیزترز جان مادر بعد یکسال چها ماه انتظار امدی تو دل من فدای تو بشم نازنیم❤🥺 انتظار خیلی سخته خدایا دامن منتظرا سبز کن🤲👶 ۱۶ اسفند بود که فهمیدم تو دلم لونه کردی و خدا دوباره تورو بمن داده🤲😭خدای مهربانم شکرت🤲❤ اگروواقعا از ته قلبت چیزیو از خدا خاستی بدون اجابت میکنه دیر یا زود ولی اجابت میکنه چرا که خودش گفته مرا بخوانید تا اجابت کنم❤🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک اسی جان. انشاالله دست راستت رو سر ما منم امروز موعدمه دعا کن نشه دیگه

زورکی از خدا نخواه فقط من گریه میکردم میگفتم خدایا تو بهتر از من میدونی ب وقتش اگه لیاقت داشتم بده

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
عززز دلم مبارکت 💖 منو دعا کن 

از ته دلم دعا میکنم خدا دامنتو سبز کنه

هیچ وقت امیدتو از دست نده.اینو بدون خدای مهربانی ها همیشه ب وقتش هرچی ب صلاحته رو بهت میده.مطمئن باش.برای سلامتی نی نی ام یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم(بعد هفت سال اومدتو دلم)
چقدر عقب انداخته بودی؟ برا من امروز دقیقشد یه هفته میگم کمرنگه هیچ علائمی هم ندارم تنها علائمم اینه ...

خب صبح دوباره یه بی بی دیگه بزن 

ولی بارداری صد در صد  

من سه روز قبل موعدم بی بی چک داشتم با دو تا خط پررنگ 😍😍😍😍

پسرم عاشقتم   منتظر لمس دستای کوچولوتم 
بچت چیه؟

دختر

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
مبارک باشه مامان خانم😍😍😍😍. یکی من هنو کمرنگ تر از یکی تو بود ک😍

چقدر عقب انداختی کمرنگ بود؟ 😍

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
من بچمو تو سه ماهگی از دست دادم بعد دیگه اقدام نکردم درست و حسابی نمیدونم چجوری گرفته. ولی در کل حدو ...

ینی ب دنیا اومد سه ماهش بود فوت شد یا سقط سه ماهگی؟

جگر گوشه ی من عزیزترز جان مادر بعد یکسال چها ماه انتظار امدی تو دل من فدای تو بشم نازنیم❤🥺 انتظار خیلی سخته خدایا دامن منتظرا سبز کن🤲👶 ۱۶ اسفند بود که فهمیدم تو دلم لونه کردی و خدا دوباره تورو بمن داده🤲😭خدای مهربانم شکرت🤲❤ اگروواقعا از ته قلبت چیزیو از خدا خاستی بدون اجابت میکنه دیر یا زود ولی اجابت میکنه چرا که خودش گفته مرا بخوانید تا اجابت کنم❤🤲
ینی ب دنیا اومد سه ماهش بود فوت شد یا سقط سه ماهگی؟

نه عزیزم باردار بودم کرونا گرفتم بچه عفونت ویروسی گرفت ایست قلبی کرد خیلی برام سخت بود 

😭الکی نگو کمرنگه دقت کن

بنظرم مثبته میخای فردا برو یدونه دیگ بخر من سه تا بی بی زدم باورم نمیشد تا اینکه آزمایش دادم

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂