2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته ،خیلی

459 بازدید | 47 پست

توی این زندگی ، کسی که همیشه شکست من بودم ،کسی که همیشه شونشو گذاشت برای غم ها ،کسی که از خودش گذشت ، کسی خواست حال خودش بد باشه و حال همسرش خوب باشه ،کسی که بعد خستگیای همسرش با مچ دردش ماساژ داد ، توی حموم ماساژ داد ، بغل کرد تا خستگیش بره ،مهربونی کرد ،بغل کرد ، چه کرد و چه کرد چه کرد ... طلا فروخت شوهرش خونه خرید تا بقیه بگن شوهرش با عرضست ، نپوشید تا شوهرش سرش پایین نباشه ، همه کار کرد ...

در برابر تمام اینا که نصفشم نگفتن توقعم فقط محبته همین ، امروز که سرما خوردم و توقعم فقط مهربونی بود جوابم چی شد ,شد :از وقتی برگشتم آه و ناله میکنی ، خستم کردی ، دلم شکست ، رقت خوابید من موندم و گریه هام ، من موندم و اشکام ...

دلم میخواد بی، اامیت باشم نسبت بهش ،ولی نمستونم ،عاشقشم ،لعنت به این دل لعنتی ،لعنت ...

منم دلم گرفته ولی این بهم ثابت شده ک هرگز قدر همچین همسری دونسته نمیشه من بعنوان کسی ک ی زندگیناموفق داشتم اینو میگم 

این کاربری دست دونفره مخمو نخورین و کارگاه بازی در نیارین😠😡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش اگر یادت انداختم ،من اشکم بی اختیار میاد 

نه عزیزم راحت باش... منم عاشقشم اگر شوهرم نیاد دیگه دق میکنم بخدا دارم آب میشم اینقدر حالم بده حتی میخوام آروم باشم و گریه نکنم همینجوری اشکم واسه خودش میریزه 

خوش بحالت که خواهر داری.من خواهر ندارم خیلی حسرت میخورم واسه نداشتنش

من جای یکی هفت تا دارم ،ولی بعضیاشون انقدر بدن که آرزو میکنم گاش نداشتمشون ، فقط یکی دو تاش واقعا خواهرن ،بقیه دشمنن