2777
2789
مرسی عزیز دلم خیلی لطف کردی خداکنه باشه آخه خودشم دوست نداره جنین اهدایی ی جورایی از خودش نا امید شد ...

براما اسپرم داره توبیضه دوبار میکروکردیم میگن ضعیفه گفتن یباردیکه انجام‌ بدین نشد جنین اهدایی ولی من دلم راضی نیس میگم‌انجام میدم تا وقتی شد

یا رب العالمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براما اسپرم داره توبیضه دوبار میکروکردیم میگن ضعیفه گفتن یباردیکه انجام‌ بدین نشد جنین اهدایی ولی من ...

عزیزم با ای وی اف نمیتونین؟؟؟ یا همینجوری که ما الان برامون میخوان انجام بدن چون اگه داره حتما میتونید خودتون باردار بشین از جنین اهدایی استفاده نکنین اگه صعیفه تقویتش کن زیاد دارو مصرف کرده؟؟؟؟ اگه میتونی تخم مرغ محلی پیدا من با تخم مرغ بلدرچین هرروز صبح قبل صبحانه ی دونه همینجوری خام بخوره خیلییی  خوبه من شوهرم داره میخوره انبه هم زیاد خوبه معجون براش درست کن شیر موز یا شیر انبه خودت درست کن کلا گرمی بده بخوره ایشالله خوب میشه اسپرمش چون ضعیفه ما کلا نداره ولی بهش میدم دیگه توکل بر خدا ی قرصم که شوهرم میخوره خیلی خوبه دکتر یزد بهش داده اسمش اسپیمن دی اس از دکترتون یوال کن نمیشه بخوره چون خیلی خوبه چند وقت پیش شورم ی تعداد خیلی کم با این قرص اسپرم پیدا کرد که رفتن ایشالله جواب بگیری گلم

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺
عزیزم با ای وی اف نمیتونین؟؟؟ یا همینجوری که ما الان برامون میخوان انجام بدن چون اگه داره حتما میتون ...

شوهرمن ازوهست همون اسپرم بیضه رامیگم ضعیف بود دفعه قبل برامیکرو اسپریژن خورد ایحدفعه دکترش اسپیمن و ماسل هرب و انرژکس داده بخوره برا ما باسرنگ گرفتن

یا رب العالمین
عزیزم با ای وی اف نمیتونین؟؟؟ یا همینجوری که ما الان برامون میخوان انجام بدن چون اگه داره حتما میتون ...

ما میکرو کردیم ۲بار دفعه اول که ازبین رفتن دفعه دوم دوبار انتقال دادم‌منفی شد

یا رب العالمین

اکه اسچرم‌پیداکرده نمیشه صبر کنی بادارو زیادش کنی همونا برامیکرو استفاده کنن؟

یا رب العالمین

عزیزم ببخشید میدونم حال خوب نیست به خاطر برادر شوهرت،  میشه اسم قرصی که دکتر یزدی داده بهتون کامل بهم بگی با طرز استفاده اش،  شوهر منم آزو اسپرمی هست و عمل بیصه هم کرد حتی یدونه اسگرمم پیدا نشد😔🥺

لطفا برای واقعی شدن تیکرم دعا کنید، سپاسگزارم🙏
عزیزم ببخشید میدونم حال خوب نیست به خاطر برادر شوهرت،  میشه اسم قرصی که دکتر یزدی داده بهتون کا ...

سلام عزیزم اسم قرصش اسپبمن دی اس بود روزیم دوتا باید میخورد بعنی همراه نهار و شام باید میخورد

عزیزم ببخشید میدونم حال خوب نیست به خاطر برادر شوهرت،  میشه اسم قرصی که دکتر یزدی داده بهتون کا ...

عزیزم شوهر منم عمل کرد هیچی پیدا نشد برا همین دنبال اسپرم اهداییم😓😓😓

سلام عزیزم اسم قرصش اسپبمن دی اس بود روزیم دوتا باید میخورد بعنی همراه نهار و شام باید میخورد

مرسی عزیزم، ببخشید میپرسم اسپرم واقعا زیاد شد؟  مثلا چندتا؟ ما همدردیم با این تفاوت که شوهرم اصلا راضی به اهدایی نیست😔😔 منه بدبختم میسوزم فقط

عزیزم شوهر منم عمل کرد هیچی پیدا نشد برا همین دنبال اسپرم اهداییم😓😓😓

خیلی سخته🥺🥺 باز خوبه شوهرتو به اهدایی راضیه،  شوهر منکه میگه اصلااااا، نمونه هم به ازمایشگاه دادید؟

مرسی عزیزم، ببخشید میپرسم اسپرم واقعا زیاد شد؟  مثلا چندتا؟ ما همدردیم با این تفاوت که شوهرم اص ...

عزیزم اینارو پنج ماه مصرف کرد رفتیم دکتر آز داد پیدا شده بود با تعداد خیلی کم و حرکت صفر مرده و بدشکل دکتر گفت خیلی باید بیشتر بشه که بشه برای ای وی اف ولی خب نشد شماهم با شوهرت حرف بزن بگو که من ارزو به دل موندم چرا وقتی میشه کاری کرد خودمونو محروم کنیم خودت بهتر قلق دلشو میدونی راضیش کن شوهر منم راضی نمیشد ولی راضیش کردم

خیلی سخته🥺🥺 باز خوبه شوهرتو به اهدایی راضیه،  شوهر منکه میگه اصلااااا، نمونه هم به ازمایشگاه ...

ن دکتر گفت لازم نیست اگه بود زیر میکروسکپ ها معلوم میشد خودت تلاش کن میتونی راضیش کنی

عزیزم اینارو پنج ماه مصرف کرد رفتیم دکتر آز داد پیدا شده بود با تعداد خیلی کم و حرکت صفر مرده و بدشک ...

میشه اسم دکتری که این قرصم داد بهم بگی؟   اصلا نامصب قلق نداره، میگه حق داری مادر بشی میخوای برو طلاق بگیر، من نمیتونم تحمل کنم که اهدایی بگیریم

ن دکتر گفت لازم نیست اگه بود زیر میکروسکپ ها معلوم میشد خودت تلاش کن میتونی راضیش کنی

عه، برای ما دادش به ازمایشگاه گفت شاید یک صدم درصد باشه ولی من چشمم آب نمیخوره