2777
2789

بجه ها من دیروز امتحان داشتم تموم شد خونمو تمیز کردم جارو زدم ظرفمو شستم غذا درست کردم کارای پرنده هامو کردم 

امروزم از صب بیدار شدم 

لباس شستم 

ناهار درس کردم 

ظرف شستم 

خونه رو دوباره تمیز کردم 

اشپز خونه رو تمیز کردم 

اتاق خواب تمیز کردم

مونده فقط درس بخونم اشپزخونه رو با حموم و سرویسا بشورم

ولیییی حس درس خوندن ندارم چیکاااار کنممم حس کار خونه  انجام بدم دارم  حس درس خوندن ندارم

دانشجوام😭

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

حق داری 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چرااا

درسای دانشگاهی سخته کار خونه در مقابلش خییییلللللییی راحته

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

برو بخون همیشه کار خونه هست 

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

درسای دانشگاهی سخته کار خونه در مقابلش خییییلللللییی راحته

من برام سختن ولی بخونم یاد میگیرم تنبلی میکنم همش سرم تو گوشیه 

درست از همه اینا مهمتره که چرا نمیخونی

نمیدونم واااقعا نمیدونم کلیییی درس دارمااا اصلا نمیتونم برم سمتش از ظهر بیکارم از ساعت 2.5 اما نمیرم بخونم... توروخدا یه چیزی بگین یشینم بخونم

من برام سختن ولی بخونم یاد میگیرم تنبلی میکنم همش سرم تو گوشیه 

مهم یاد گرفتنش نیست مهم سخت بودنشه چون سخته و باید وقت بذاری این حسو داری

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

برو بخون همیشه کار خونه هست 

کارام تمومه از 2.5 بفیه کارا باشوهرمه اشگز خونه و همون سرویسا من تنبلییم میشه نمیرم بخونم خاک تو سرم همه درس میخونن بجز من

مهم یاد گرفتنش نیست مهم سخت بودنشه چون سخته و باید وقت بذاری این حسو داری

اووف خاک توسرمچ تنبلم همه میشینن میخونن مثل ادم من میزارم لحظه اخر به خودم فشار بیاد

کارام تمومه از 2.5 بفیه کارا باشوهرمه اشگز خونه و همون سرویسا من تنبلییم میشه نمیرم بخونم خاک تو سرم ...

رشتت چیه

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه