2777
2789
عنوان

حالم بهم میخوره از آشپزی خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4852 بازدید | 70 پست
عزیزم خودشون‌جواب میدن یکی شما میگی یکی اون میگه بیشتر دعوا میشه 

یکی هست که نمیتونه جواب بده. اگه کسی ازش حمایت نکنه سرخورده میشه. به نظر من باید جواب داد که فکر نکنه کسیه. بدونه که احترام، احترم میاره🧛🏻‍♀️

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 
شما نمیخوای جلو این ادما بایستی مشکلی نیست ولی گفتم که من نمیتونم تحمل کنم که به یکی بی احترامی بشه. ...

چقدر مثل شوهرم صحبت میکنین.ولی اون با این رفتارش کاری میکنه ادم بدتر جری بشه.هر چیزی یا هرکسی با محبت  آروم میشه

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی هست که نمیتونه جواب بده. اگه کسی ازش حمایت نکنه سرخورده میشه. به نظر من باید جواب داد که فکر نکن ...

😐😐😐

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.
چقدر مثل شوهرم صحبت میکنین.ولی اون با این رفتارش کاری میکنه ادم بدتر جری بشه.هر چیزی یا هرکسی با محب ...

میدونم با محبت همه چیز درست میشه. ولی کسی که حدشو نمیدونه باید بهش یاداوری بشه تا دفعه بعد بفهمه یه من ماست چقدر کره داره. با هرکسی مثل خودش رفتار کنی میفهمه که چقدر رفتارش زننده بوده🧛🏻‍♀️

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 
😐😐😐

نظر من اینه نظر شما هم ارزشمنده. ولی من نظرمو ترجيح میدم❤️🧛🏻‍♀️

گفتم میگه نه 

سلام میناجوون خوبی؟چراچندوقته تاپیک نمیزنی ،من یکی ازدنبال کننده هات هستم دلم برات تنگ شده عزیزم 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
سلام میناجوون خوبی؟چراچندوقته تاپیک نمیزنی ،من یکی ازدنبال کننده هات هستم دلم برات تنگ شده عزیزم&nbs ...

سلام عزیزم ممنونم لطف داری گلم. یه مدته تصمیم دارم تاپیک نزنم چون اینجا معمولا به جای کمک، اهانت میکنن 

طفلی دلم سوخت براش😂😂😂😂😂

میخواد خوبی کنه اما با زور😂

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨