2777
2789
عنوان

خانم ها یه لحظه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 19 پست
چند روز پیش بهش گفتم شرایط من اینه خیلی جدی ولی باز هیچی که هیچی

کات کن ببین واکنشش چیه

بگو قصد من جدی بود اما مثل اینکه شما قصدتون سرگرمیه ما مناسب هم نیستیم خدا نگهدار

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کات کن ببین واکنشش چیه بگو قصد من جدی بود اما مثل اینکه شما قصدتون سرگرمیه ما مناسب هم نیستیم خدا ن ...

جواب میده؟

قبلا اول اون بهم گفت که قصدش جدیه و البته تا حدودی شرایط من را میدونست و بهم این پیشنهاد را داد

جواب میده؟ قبلا اول اون بهم گفت که قصدش جدیه و البته تا حدودی شرایط من را میدونست و بهم این پیشنهاد ...

آره بگو بلاخره تکلیفت مشخص میشه

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بله

پس شما باهم دوست هستین ، به این زودی ها فعلا قصده ازدواج نداره ، علت پاسخ ندادنش هم ، یا اینه که هنوز براش روشن نیست که میخواد با شما ازدواج‌ کنه یا نه وگرنه به سوالتون پاسخ میداد ،و  یا اینکه قصده ازدواج باشمارو داره ولی ازادی که شما میخواید رو قبول نداره میخواد با قربون صدقه رفتن شمارو حفظ و عاشق خودش کنه تا مجبور بشید ازادی که اون‌میخواد رو‌در نهایت بپذیرید 

در هر صورت کارش اخلاقی نیست 

درخواست دوستی قبول نمیکنم