2777
2789
عنوان

خانم ها یه لحظه لطفا

144 بازدید | 19 پست

بچه ها من یه مشکل دارم با طرفم که تو مرحله آشنایی هستیم دارم من دوست دارم آزادتر از خونه بابام باشم و بخاطر همین یکم شرایطمو آزادانه تر بهش گفتم و اون شرایطی که داره به این آزادی که من میخام نیست وقتیم بهش میگم جدی باش نظرتو بگو فقط ابراز علاقه میکنه و قربون صدقه ام میره  و میگه فعلا بیخیال تا بعد چیه منظورش به نظرتون؟

من چه برخوردی کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت چرا از صحبت راجع بهش طفره میره میخاد فکر کنه یا چی؟

چون میخوادالان از دستت نده..میترسه یچی بگه تو باب میلت نباشه بهم بزنی

براهمین حرف زدنو ب بعد موکول میکنه

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️

دوره ی اشنایی منظورتون چیه؟؟؟ 

دوست هستین ؟؟؟ یا نه با در جریان بودن خانوادهاتون  قرار شده یه مدت باهم برید و بیاید تا هم رو بشناسید؟؟؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم

قصدش ازدواج نیست

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
میشه بگی دلیلت چیه؟

اگه قصدش ازدواج بود معیار هاشو میگفت و برای معیار هات ارزش قائل میشد

میزنه به کوجه علی چپ ینی جدی نیستی براش

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
وای نه آخه خیلی برای هم تایم میزاریم و دیگه از سن ما کذشته به نظرم

خب شاید دو دله و نیاز به فکر بیشتری داره و نمیخاد فعلا راجبش صحبت کنه یا شایدم بخاد شناخت بیشتری از شما پیدا کنه کاملا روش فکر کنه